Skip to main content

Promosi Shaklee October : Promosi Youth Skincare Shaklee

 Selamat pagi semua!!!

Bangun pagi dah jadi rutin kan, mesti gososk gigi dan basuh muka. Basuh muka dengan pencuci muka.Jadi, bersempena dengan bulan ni shaklee ada promosi untuk skincare youth shaklee, memang patut korang beli produk skincare shaklee ini bulan ni taw!

Kenapa Ms J suruh korang beli bulan ini? Sebab bulan ini shaklee ada promosi skincare youth ini haa..Dengan belian pencuci muka dan toner dapat free pelembap.

Promosi bulan ini, youth skincare shaklee

Dapat FREE pelembap tu!!Kalau tak nak kena beli dengan harga rm100++..Tak ke jimat sangat tuh. Ms J sendiri pon dah grab satu set. Sebab jarang sangat sangat la shaklee nak ada offer macam ini.Setahun sekali pon belum tentu taw.

Pencuci muka youth skincare shaklee


Kalau korang yang masih belum cuba lagi skincare youth shaklee ini, haa masa inilah korang kena cuba. Sebab dengan harga satu set pencuci + toner + pelembab sangatla murah.

Lepas ini dah takde dah offer ini, kalau nak beli pon rasa teragak agak jugak la kan. Tapi jangan risau, sebab skincare shaklee ini xdela mahal sangat pon kalau nak bandingkan dengan kesan yang kita akan dapat nanti.

Kalau tanya pendapat Ms J apa yang best sangat pasal skincare ini adalah :

Pencuci muka - tak berbuih macam pencuci muka yang Ms J dok pakai sebelum ini. Tapi best bila dah basuh muka rasa kulit muka ini lembut je.


Ni pelembap youth skincare shaklee

Toner - Bila apply toner ini kat muka, rasa kulit lebih licin dan segar

Pelembap - Best sebab tak berminyak.Bila pakai ia meresap terus masuk ke dalam kulit, dan takde nampak muka berminyak pon. Lagi satu pelembap ini Ms J guna juga sebagai sunblok, sebab ia dah ada broadscreen dan SPF 50

Sebab tu Ms J galakkan korang untuk cuba dan rasa sendiri kesannya.Bagi Ms J, memang the best la youth shaklee ini!

Comments

Popular posts from this blog

Khasiat Buah Pear Yang Ramai Tak Tahu!

Nah buah pear! Sebenarnya Ms J ni jarang nak makan buah, apatah lagi buah buahan import seperti buah pear ni. Tapi disebabkan oleh nak diet dan sihat, maka terpaksalah ambil buah pear ni. Sebenarnya, tak tahu nak beli buah apa semalam. Pergi pasar malam ternampak buah pear yang besar besar dan cantik, maka terjebak juga untuk beli.hehe Buah pear ni Ms J panggil sebagai buah lai. Iyalah lain negeri lain juga panggilan untuk buah pear ni kan.Dalam bahasa sains nya buah pear ini dikenali sebagai pyruss spp. Sebenarnya buah pear ni ada dua jenis, ada yang kulit hijau dan kulit kuning air macam tu. Buah pear ini sering dicari oleh ramai orang kerana ianya banyak dijual di pasar basah, pasar malam, pasar tani, dan mana mana pasaraya. Lagi satu buah pear ni diminati oleh ramai orang kerana harganya yang murah dan berpatutan. Bukan sebab harganya yang murah je , tapi buah pear ini mempunyai khasiat yang tersendiri.  Antara khasiat buah pear ini adalah bertindak sebagai

Petua Tradisional Mengurangkan Tibi

Bila kita mengalami batuk yang berterusan mesti suspek Tibi  kan? Pastu mula lah orang lain takut untuk mendekati orang tersebut, sebab takut-takut nanti terkena juga Lagi satu bila makan jeruk banyak sangat mesti kita batuk-batuk kan?Errr boleh jadi Tibi jugak ke?Tidak. Ianya bukanlah petanda Tibi. Jom Jam kongsikan info pasal Tibi ni. Tibi atau nama saintifiknya adalah tuberculosis merupakan penyakit yang disebabkan oleh kuman mycrobacterium tuberculosis, menyebabkan kerosakan terutamanya pada paru-paru. TB ini boleh menular di mana-mana bahagian, contohnya ke tulang, otak,dan organ lain. Jika di biarkan kuman ini boleh mengganggu sistem tubuh dan boleh menyebabkan kematian. Berbeza batuk di sebabkan oleh makan jeruk dan Tibi ni. Makan jeruk bukanlah petanda awal kene Tibi, sebaliknya ianya adalah rangsangan daripada badan kita. Manakala tanda-tanda Tibi adalah seperti berikut: Antara tanda-tanda terkena TB adalah : Batuk kronik Demam Berkeringat pada

Set Buang Angin Dalam Badan Shaklee

Masalah angin dalam badan? Ya, ramai diantara kita mengalami masalah angin dalam badan. Bukan kata orang tua je, malah kita yang muda pun ada masalah angin dalam badan ini. Salah makan sikit dah kena angin dalam badan. Malah, ada yang menderita masalah angin dalam badan ini sampaikan muntah-muntah, pening kepala dan sebagainya. Ishh, teruk juga kalau lihat kesan angin dalam badan ini. Dan dengan sebab itulah kita digalakkan untuk mencari rawatan alternatif untuk mengusir angin dalam badan. Salah satu cara yang kita boleh ambil untuk mengurangkan angin dalam badan adalah dengan mengambil supplement seperti set angin dalam badan shaklee. Set Buang Angin Dalam Badan Shaklee  Set buang angin dalam badan shaklee ini terdiri daripada : Pepperminth Ginger Plus Pepperminth ginger plus daripada shaklee ini terdiri daripada halia, pudina, jintan manis, dan annise Ianya sangat bagus dalam masalah membuang angin dalam badan, malah banyak lagi fungsi lai