Skip to main content

Posts

Showing posts from October 2, 2018

Shaklee : Promosi October 2018

Bila masuk bulan baru ini, sudah tentu ramai yang tertanya tanya apa apa agaknya promosi shaklee untuk bulan October ini.
Dan kalau nak tahu, promosi bulan October ini sangatlah best, iaitu vitamin c! Sudah lama rasanya Ms J tunggu, bila lagi nak dapat promosi shaklee macam ini.
Sebenarnya beli bila shaklee buat promosi macam ini, harga jauh lebih murah, dan sangat menjimatkan. Maka, tak hairanlah sorang tu beli vitamin c promosi October berbotol botol.
Rasanya semua dah tahu, bahawasanya vitamin C ini mempunyai pelbagai jenis kebaikkan dan manfaat. Buat mereka yang merupakan penggemar setia vitamin C shaklee, boleh lah dapatkan vitamin c dengan harga promosi bulan October ini.
Jangan risau kalau anda beli vitamin C ini hanyalah sebotol sahaja, hubungi saja Ms J untuk dapatkan harga promosi bulan October ini.
Eh, kalau nak tahu, bukan vitamin C sahaja taw promosi bulan ini, bulan ini ada dua produk baru masuk iaitu zinc plus dan youth eye treatment.
Korang yang peminat setia zinc tu …