Skip to main content

Posts

Showing posts from November 28, 2016

Satu famili satu omega

Kenapa saya syorkan 1 famili ini dengan omega guard ini?

Bukan sebab saya jual semata mata, tapi banyak sangat kelebihan omega ni..

Semua orang boleh ibu, bapa dan anak-anak..jadi tak rugi kalau beli pun kan?

mama: dapat kulit cantik, amalkan omega dapat melembabkan kulit yang kering.

papa: dapat kesihatan kardiovaskular yang lebih baik terutama menurunkan paras kolesterol jahat dalam darah, mengurangkan risiko strok dan jantung.

anak-anak permata hati: dapat manfaat DHA di dalamnya yang sangat baik untuk perkembangan otak yang sihat.

siapa tak perlukan omega?

kelihatan semua orang perlu.


Dialah kawan dialah sahabat

Saya percaya setiap orang mesti ada kawan yang paling korang ingati kan? Sama la macam saya ni.
Dia la kawan, dia lah sahabat. Kalau dulu selalu makan bersama dia.Makan selalu share 1 pinggan dengan dia..
Kalau beli apa-apa, mesti sama.Pernah sekali tu dia belikan baju yang sama mcm dia untuk saya..
Rasa terharu sangat..

Bukan itu je, malah dia selalu mai bilik saya, stay up together..
Yang takleh lupa tu suara dia..jem jem..rasa terngiang2 lagi panggilan itu..
Tapi semua tu hanya dalam kenangan sekarang...semua itu hanya menjadi kenangan indah buat saya..
Dia lah sahabat, dialah teman sejati saya..al fatihah..moga beliau tenang di sana..