Skip to main content

Posts

Showing posts from February 2, 2019

Bercuti Di Tok Aman Bali Beach Resort, Kelantan

Minggu lepas, Ms J sempat balik kampung. Alang alang dah balik kampung, maka saja je nak pergi bercuti di Kelantan ini.
Sebenarnya ini adalah kali pertama Ms J bercuti di Kelantan. Tempat yang Ms J pilih kali ini adalah Tok Aman Beach Resort yang terletak di Pasir Puteh Kelantan.

Pemilihan tempat resort kali ini Ms J pilih saja di booking.com. Kalau nak lagi senang, buka je kat trivago, dan boleh bandingkan harga resort ini. Maka, korang boleh pilihlah dengan harga yang murah.
Biasalah sebelum nak tempah Tok Aman Beach Resort ini, Ms J buatlah survey dulu. Kat laman sosial ramai yang kata best, dan Ms J juga boleh tengok ramai yang bagi rating 4 @ 5 bintang.

Maka, tak ragu ragu lagi. Terus Ms J tempah resort ini. Kali ini Ms J tak tempah bilik yang untuk dua orang, tapi bilik untuk family, iaitu family deluxe room
Family deluxe room ini mempunyai sebuah katil king dan katil single, sebuah kerusi panjang, tv, meja bekerja dan dilengkapi dengan penghawa dingin.
Bilik ini juga disediaka…