Skip to main content

Posts

Showing posts from April 4, 2018

Set Sabun Mandian Baby Organik Shaklee

Pernah dengar  mandian baby organik? Iya semua orang kalau boleh ingin mendapat mandian baby organik untuk si manja agar tidak berlaku apa-apa masalah pada kulit bayi.Mana nak dapatkan mandian baby organik ini?
Haaa, kalau nak tahu shaklee sendiri telah mengeluarkan satu produk mandian organik kepada ibu yang mementingkan kesihatan untuk si manja.



Iyalah, sekarang ini kita dengar ramai di luar sana yang mempunyai anak ekzema, kulit sensitif, kulit kering dan mengelupas dan bermacam lagi. 
Ini mungkin disebabkan oleh penggunaan bahan mandian yang mempunyai bahan kimia yang boleh menjejaskan kulit bayi.
Maka, dengan itu shaklee telah mengambil inisiatif dengan melancarkan mandian baby organik yang dikenali sebagai set baby shaklee.
Set Sabun Mandian Baby Organik Shaklee



Mandian baby organik daripada shaklee ini terdiri daripada 3 produk, iaitu : Gentle Wash ➤Diuji untuk sensitiviti ➤Lebih lembut ➤Formula tidak pedihkan mata ➤Mengandungi charmomile, lavender dan aloe vera organik ➤Mandi…

Promosi April Shaklee

Tentu korang tertanya tanya kan apa promosi Shaklee untuk bulan April ni kan?Haa jangan ingat April je ada April Fool, shaklee pun ada promosi juga untuk April ni.
Yang best tu, promosi shaklee untuk April ini adalah salah satu vitamin feveret Ms J.Memang patut beli bulan ini sebab jimat berganda dengan adanya promosi shaklee untuk bulan April ini.
Masa promosi bulan ini lah patut beli, sebab nanti bulan depan dah tak dapat harga macam ini.Harga macam ini hanya sah untuk promosi bulan April sahaja taw.Rugi kalau tak beli masa shaklee buat promo ini.
Vitamin apa yang promosi bulan April tu?Jeng jeng jeng....semestinya Energising soy protein ( ESP). Elok sangat untuk Ms J yang bakal bersalin ini, beli terus ESP bulan ini sebagai bekal untuk berpantang nanti.


Bukan itu sahaja taw, bulan April ni juga ada promosi untuk shaklee baby.Pernah dengar shaklee baby?Shaklee baby ini baru je dilancarkan awal tahun haritu tu.Ms J dah sempat beli dah 1 set masa pelancaran shaklee baby beberapa bula…