Skip to main content

Posts

Showing posts from November 3, 2017

Pelancaran Shaklee Baby

Semalam lepas kerja terus bergegas ke The Light Hotel, untuk program shaklee yang memperkenalkan produk untuk bayi.
Terdapat tiga produk baru, iaitu losyen,minyak urut dan mandian .Sambil tu ada juga booth tester taw.Maka, buat mereka yang ingin mencuba terlebih dahulu boleh la cuba dan rasa macam mana produk shaklee bayi ni.

Ms J pun tak terlepas daripada booth.Memang dinanti nantikan untuk bayi tahun depan.hehe.
Sempat juga mencuba untuk kesemua produk bayi ini. Apa yang Ms J rasa baunya lebih kurang sama je untuk ketiga tiga produk tu.Pakai pun best sebab tak melekit dan berminyak macam lotion yang lain yang selalu Ms J pakai.Sangat lembut je kulit ni.
Apa yang Ms J boleh katakan best sangat.Apatah lagi semua bahan yang digunakan adalah selamat dan tidak ada bahan berbahaya untuk bayi.
Eh bukan baby je taw boleh guna, macam lotion tu kalau kita yang dewasa pun boleh pakai taw.Jadi dah jimat, 2 in 1 gitu.







Sebenarnya, roadshow ni bukan untuk memperkenalkan produk ini sahaja taw, ada…