Skip to main content

Posts

Showing posts from November 11, 2018

Megasale Shaklee 11/11

Rasanya semua orang tertunggu tunggu tarikh 11/11 ini kan. Tertunggu tungu kot lah ada sale apa apa.
Shopping online seperti Lazada, Shoppe,atua mana mana online medium untuk shopping, semua bakal melancarkan sale untuk produk mereka.
Termasuklah shaklee. Haa, shaklee juga sale untuk 11/11 taw. Oleh kerana 11/11 ini jatuh pada hari Ahad, maka semua belian boleh dibuat online.

Eh, korang tak perlu susah susah pun. Korang boleh order terus je dengan Ms J. Sama je sebenarnya. Lagi mudah adalah.
Nak order sebarang produk shaklee boleh terus hubungi Ms J dengan klik link ini.
Ms J 016 444 2685
Untuk makluman korang, sale ini hanya sah untuk hari ini sahaja taw. Jadi korang apalagi, cepat cepat order atau buat belian pada hari ni taw.
Anda boleh nikmati 11 % diskaun untuk pembelian produk shaklee seperti

Beli twinpack GLA ComplexBeli twinpack Coq Trol PlusBeli Twinpack CarotomaxBeli Set Youth Day