Skip to main content

Posts

Showing posts from June 15, 2019

Kenapa Mesti Pilih Minyak Ikan Omega Guard Shaklee?

Dalam banyak banyak minyak ikan, Ms J memilih untuk jadi pengguna setia minyak ikan omega guard shaklee.
Setelah guna, baru tahu rupanya banyak kelebihan minyak ikan omega guard shaklee ini jika nak dibanding kan dengan brand minyak ikan yang lain.
Iyalah, kalau tengok kat farmasi di luar sana, terdapat pelbagai brand atau jenama minyak ikan kan. Tapi syukur sangat, Ms J tak tersalah pilih.
Sampai sekarang sekarang masih lagi menjadi pengguna setia minyak ikan omega guard shaklee. Nak tahu sebab apa? Sebab kesannya yang best sangat!
Kesan yang best tu, mestilah ada sebabnya kan? Haa, inilah sebabnya.


Ok faham tak jadual di atas tu? 
Jadual ni shaklee buat perbandingan antara jenama minyak ikan di luar sana dengan jenama shaklee.
Hasil daripada penemuan, diletakkan dalam jadual seperti di atas.
Kaya Dengan DHA dan EPA
Di dapati, minyak ikan omega guard shaklee ini adalah antara yang paling tinggi kandungan DHA dan EPA.
DHA dan EPA ini penting taw. Sebabnya rugilah kalau kita ambil miny…