Skip to main content

Posts

Showing posts from September 4, 2017

Promosi Shaklee Bulan September 2017

Dalam kesibukan berhari raya aidil adha, Ms J sempat lagi bercoaching bisnes, mengenai promosi shaklee bulan september ini.
Promosi shaklee bulan September ini agak menarik, sebab ianya sangat kena dengan kaum wanita. Nak tahu promosi shaklee apa?haaa set kecantikan shaklee.

Set kecantikan shaklee ini terdiri daripada 4 vitamin, iaitu Energising Soy Protein (ESP), Vitamin C , Gla Complex dan Kolagen Shaklee.
Rugi tak ambil peluang ni. Promosi shaklee ini bukan selalu ada taw, time promosi macam inilah ramai yang mabil peluang sebab sangat jimat.
Selain daripada itu, promosi shaklee bulan ni dengan setiap pembelian 1 set kecantikan ini kita boleh dapat voucher RM 60. Yeayy banyak tu dan sungguh jimat!
Apalagi jomla korang grab promosi shaklee bulan september ini. Berbaloi-baloi!