Skip to main content

Posts

Showing posts from September 2, 2018

Kelebihan Vitamin B - B complex Shaklee

Selalu kita dengar kelebihan vitamin B kan. Iya, vitamin B ini salah satu vitamin yang diperlukan oleh badan.
Vitamin B ini terdapat pelbagai jenis vitamin B, seperti vitamin B1, B2, B3,B5, B6,B7,B9dan B12. Kepelbagaian jenis vitamin B ini yang menjadikan vitamin B adalah salah satu vitamin yang unik.
Vitamin B ini boleh diperolehi daripada sumber pemakanan seharian kita. Namun begitu, kita juga boleh perolehinya daripada suplement tambahan seperti vitamin B complex shaklee.


Vitamin B complex shaklee ini sesuai diamalkan oleh semua golongan. Kanak kanak, orang dewasa, orang tua, ibu mengandung semua boleh amalkan vitamin B complex ini.
Kelebihan Vitamin B complex Shaklee
Vitamin B complex shaklee ini mempunyai pelbagai kelebihan.Antara kelebihan vitamin B complex shaklee adalah:  menghasilkan tenaga dan berperanan dalam membantu kemampuan berfikirmengelakkan penyakit beri berimeransang pertumbuhan pada kanak kanakdiperlukan untuk pertumbuhan kulit, mata, kuku dan rambutpenting untuk s…

Promosi Shaklee September 2018

Nak tahu promosi shaklee untuk bulan September? Haa promosi bulan September ni best sangat, iaitu osteomatrik.
Haaa, buat peminat osteomatrik ni, bolehlah beli osteomatrik pada bulan ini, kerana harga promosi shaklee September ini sangatlah murah dan jimat.
Beli osteomatrik sepanjang bulan September dengan harga LESS 5%. Banyak tu. Dan pastinya ianya sangat menguntungkan!
Buat yang masih lagi tak tahu, osteomatrik ni sesuai untuk semua golongan , terutama ibu ibu, jaga-jaga dengan tulang kita.
Ibu-ibu dah banyak gunakan kalsium, bersalin, mengandung, menyusu, macam-macam lagi tugas ibu ni.
Jadi kadang kita tak sedar pun kita ni dah menghampiri osteporosis (reput tulang).
Kalau nak tahu status tulang, boleh pegi check sendiri, dah tau baru kita akan menyayangi tulang sendiri 😍
Kalau takde masalah osteporosis pun kita tetap kena ambil kalsium untuk jaga ketumpatan tulang kita berada di tahap TIP TOP!
Kalau tiptop takdelah berlaku kejadian tak diingini, terjatuh sikit tulang dah patah.…