Skip to main content

Posts

Showing posts from July 8, 2020

Tips Berjaya Dalam Shaklee

Semalam ada sesi perkongsian daripada Kak Nuna, salah seorang leader dalam shaklee.Beliau merupakan senior supervisor dalam shaklee.
Semalam juga berliau berkongsi kisah macam mana nak berjaya dalam shaklee.Alhamdulillah dapat juga dengar walaupun sibuk uruskan anak anak.
Kalau nak tahu, sesi perkongsian kali ni ada kat facebook group kami. Kalau buat kat facebook senang.Boleh dengar banyak kali.
Cuma ianya adalah private la, korang tak dapat nak join.haha

Apa yang best nya adalah kak Nuna share benda yang cukup simple je untuk berjaya dalam shaklee. Rasa macam tak percaya pun ada.
Dengan cara yang dilakukan beliau berjaya memperoleh group sales berpuluh puluh ribu.OMG! Rasa terbakar sekejap!
Mana tak nya, cukup simple je tipsnya, tak payah nak susah bagai.Rupanya senang je nak berjaya dalam shaklee.Senang je nak dapat bonus 4 angka dalam shaklee ni.
Jadi, tugas Ms J adalah buat je dan follow apa yang kak Nuna buat. Doakan Ms J juga berjaya dan memperoleh pendapatan 4 angka sebulan!