Skip to main content

Posts

Showing posts from December 23, 2016

Kulit Makin Lembut, Tona Sekata Dan Jerawat Kecut Sejak Amalkan ESP

Inilah adalah kisah seorang customer yang pernah mencuba ESP untuk kulit licin dan hilangkan jerawat.


Bila tima promosi ESP, beliau gembira yang amat sangat. Mana tak nya masa promosi inilah dapat beli dengan harga yang murah. Maka, dapatlah berjimat sedikit.
ESP ini adalah kegemaran beliau. Sejak beliau amalkan ESP, banyak perubahan yang beliau rasa. Antaranya, kulit terasa lembab dan lembut. 
Dan yang paling best nya tu tona kulit dah jadi sekata, jerawat pun dah mula kecut. Kalau nak tahu, beliau ambil ESP ini secara konsisten taw. Bukan ambil on and off.
Selain minum ESP, beliau juga mencuba membuat masker dengan  ESP. Ya allah kesan nya yang tak terkata.
"Rasa best je bila cuci tu, rasa lembut macam kulit bayi pun ada. Korang memang patut cuba sendiri, rasa nyaman je".
Kalau tak ada masa untuk membuat masker, korang campurkan ESP dengan jus, susu atau minum dengan air kosong.
Macam customer ini beliau suka campurkan ESP dengan susu dutch lady yang strawberi. Rasa lemak berkri…

Tips Dapatkan Vivix Dengan Harga Murah

Masih ramai lagi di luar sana yang mencari-cari vivix ini. Mana taknya vivix ini membantu mengurangkan pelbagai penyakit kronik contohnya seperti penyakit jantung, kencing manis, kanser dan sebagainya.





Jadi di sini Ms J nak kongsikan bagaimana nak dapatkan vivix dengan harga yang murah.
Bagaimana Dapatkan Vivix Dengan Harga Murah?
Pertama sekali mestila korang kena jadi ahli terlebih dahulu. Daftar ahli dengan bayaran RM 79, korang akan dapat vivix dengan harga ahli yang jauh lebih murah daripada harga biasa.


Opps mesti korang tak nak kan jadi ahli sebab nanti kena menjual. Haa part itu salah sama sekali. Jadi ahli ini tak semestinya kena menjual taw. 
Korang jadi ahli untuk makan sendiri pun boleh. Macam Ms J sendiri, bermula dengan  makan supplement shaklee ini. Tiap kali beli rasa rugi pula, baik jadi ahli terus sebab dapat penjimatan yang berganda-ganda.

Kedua, pilihan lain adalah korang beli dua botol vivix terus, dapat free membership bersama cash back bonus lagi. Haa tak ke jim…