Skip to main content

Posts

Showing posts from September 20, 2018

Kebaikan Dan Manfaat Alfalfa Shaklee

Pertama kenal alfalfa shaklee ini ingatkan ianya hanyalah untuk mengurangkan masalah keletihan sahaja.

Rupanya banyak lagi kelebihan dan manfaat alfalfa untuk tubuh badan kita ini. Tak terkira banyak nya!
Maka, di sini Ms J nak senaraikan antara kelebihan dan kegunaan alfafa daripada shaklee ini
Kelebihan dan Manfaat Alfalfa Shaklee
tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harianmelegakan sakit sendi dan sakit belakangmeghilangkan kelesuan dan tekananmemberi kelagaan semasa haidmerawat arthritisbagus untuk elergi dan ekzemamerawat asthmamemcuci usus bagi membuang toksikmencuci buah pinggang dan merawat kencing kotormeneutralkan asid dalam badanmerawat masalah keputihan pada wanitamembesar dan menegangkan payudarabertindak sebagai kacip fatimah pada para isterimemulihkan urat selepas bersalinmembantu masalah penghadaman dan pencernaanmeningkatkan stamina seorang suamimelegakan sembelitmembuang angin dalam badanmilkbooster Jadi bila kita tengok pada senarai di atas, memang…

Kebaikan Dan Manfaat B complex Shaklee

Bila sebut saja mengenai b complex, terus Ms J teringat akan kehamilan.Iyalah hamil je kita dicadangkan untuk mengambil b complex oleh nurse di klinik.
Bukan kata korang je, termasuklah Ms J sekali. Kalau bukan kerana hamil, memang takkan ambil b complex ini. Sebab Ms J hanya nampak bahawasanya b complex ini penting untuk perkembangan bayi sahaja.

Rupanya silap. B complex ini sesuai untuk kita amalkan dalam kehidupan seharian kita.Tak nanti hamil baru nak telan b complex ini.
Ini semua gara gara Ms J terjebak dengan shaklee. Banyak info dan ilmu yang dapat hasil join bengkel nutrisi bersama nutritionist shaklee.
Sebenarnya b complex ini mempunyai pelbagai kebaikan dan manfaat yag ramai tidak tahu. Orang lelaki mahupun perempuan semua boleh amalkan b complex ini
Kebaikan Dan Manfaat B complex Shaklee
Kat luar sana terdapat pelbagai jenis dan jenama b complex. Tapi kali ini Ms J nak berkongsi mengenai kebaikan dan manfaat bcomplex shaklee.
Ini haa antara kebaikan dan manfaat b complex …