Skip to main content

Posts

Showing posts from July 2, 2020

Bonus Shaklee June

Alhamdulillah, setel dah perjuangan Ms J dalam shaklee untuk bulan June. Sekarang dah start meroket untuk bulan Julai pula.
Biasa lah, bila buat bisnes ini, pada awal bulan, mesti ada target. Target nak bonus berapa untuk bulan ini.


Itulah yang paling ketara bila kerja berbisnes ini.Kalau tak, kalau kerja makan gaji biasanya awal bulan dok tunggu gaji je, lepas tu tengah bulan gaji dah seciput.Tungu la bulan depan pula gaji masuk.haha
Tapi bila berbisnes ini, kita bebas untuk memilih berapa yang kita nak.Nak 5 ribu sebulan? 10 ribu sebulan?
Semua tu boleh, yang penting kita usaha tanpa mengenal jemu. Dan dengan asbab itulah kita kena start di awal bulan lagi.Takut nanti dah nak habis bulan, target tak capai lagi.
Bila berbisnes ni, banyak mengajar Ms J untuk buat plan atau strategi untuk capai apa yang Ms J nak. Kalau tak, dok makan makan gaji je, pergi kerja balik kerja jela.haha

Alhamdulillah, harini tengok bonus shaklee kat laman web shaklee dah boleh tersenyum lebar. Dari bulan M…