Skip to main content

Posts

Showing posts from February 14, 2019

Ini Sebab Kenapa Buat Shaklee ni Best Sangat!

Kalau kita tengok kan, mereka yang jual shaklee ni sangatlah teruja dan excited dengan produk dorang jual. Ada sesetengah pengedar shaklee tu sanggup buat apa sahaja untuk kembangkan bisness mereka, contohnya sanggup travel ke sana ke mari untuk buat coaching anak buah.
Kalau kita tengok sekalipun mereka ini sangat sangatlah komited dengan shaklee. Orang kata sangat setia dengan shaklee sampaikan sanggup buat saja.
Agaknya apa yang best sangat pasal bisnes shaklee ni? Mari kita tengok
KENAPA SHAKLEE BEST SANGAT?
1. UNTUNG RUNCIT
♧ member beli harga member ♧Jual harga runcit ♧ untung runcit sahaja dah dapat ribu riban!
2. BONUS ♧ bonus bulanan direct masuk akaun setiap 14hb. ♧ jumlah bonus bergantung pada jualan kumpulan dan jualan sendiri.
3. FREE VVIP TRIP melancong fully sponsored bagi yang capai target ♧ free ticket, free makan, free hotel, free transport ♧tinggal bawa baju, bawa badan, bawa senyuman utk bergambar. dan juga bawa kenangan untuk dibawa balik☺
4. Peluang untuk mendap…