Skip to main content

Posts

Showing posts from September 7, 2018

Cara Jimat Beli McDonald

Sebut je mcdonald semua orang tahu. Terkenal betul mcdonald ini, bukan kata kat Malaysia je tapi seluruh dunia.



Boleh kata mcdonald ini adalah salah satu kegemaran semua orang. Iyala, Ms J juga termasuk dalam salah seorang peminat mcdonald ini.
Tapi tak semua orang mampu beli mcdonald ni. Kadang kadang tu nak beli mcdonald sebulan sekali pun masih teragak agak.
Iyala, dengan ekonomi sekarang, semua barang dah naik harga. Maka, dengan pendapatan bulanan yang tidak seberapa terpaksalah berjimat cermat.
Jadi, hari ini Ms J nak berkongsi dengan korang  macam mana kita nak beli mcdonald dengan harga yang jimat. Senang je.



Nak beli mcdonald dengan harga yang jimat pertama sekali kita kena download app mcdonald di telefon bimbit anda.
Lepas dah download tu daftar la keahlian. Selepas itu dah siap. Kat halaman utama mcdonald semua dah terpapar.










Korang pilih la, contohnya macam beli ayam goreng mcdonald dapat less 6 %. Dah jimat dah kat situ kan?hehe
Banyak menu mcdonald ini. Korang bila dah …