Skip to main content

Posts

Showing posts from September 11, 2020

5 Tips Pilih Minyak Ikan Omega 3 Untuk Kesan Terbaik

Assalamulaikum dan Selamat Pagi!Since semalam ada seorang customer dok bertanya pasal sakit lutut yang dialami beliau, maka Ms J sarankan beliau untuk mengambil minyak ikan omega 3. Dia dah ambil omega 3 brand xx.Tapi masih lagi tak ok.Jadi, Ms J sarankan untuk cuba minyak ikan omega 3 daripada shaklee.Sambil sambil tu, Ms J ada lah memberikan infomasi sikit pasal tips bagai kita nak pilih minyak omega 3 di pasaran. Dan rasanya, ramai lagi tidak tahu, apa yang harus kita tahu, sebelum beli minyak ikan omega 3 ini.Jadi, di kesempatan ini, maka Ms J nak berkongsilah tips bagaimana kita nak pilih minyak ikan omega 3 yang terbaik.Tips Pilih Minyak Ikan Omega 31. Bebas Pencemar Logam BeratSince, minyak ikan ini diperbuat daripada ikan, maka kita kena pastikan ikan tersebut bebas daripada bahan pencemar logam berat seperti mercuri.Macam mana kita nak pastikan minyak ikan tersebut bebas bahan pencemar logam berat?Mudah saja, pastikan brand minyak ikan yang kita pilih itu telah mengalami peri…