Skip to main content

Posts

Showing posts from November 8, 2018

Set Vitamin Shaklee Untuk Umrah/ Haji

Since abah Ms J bakal menunaikan umrah nanti, terkira kira nak beli vitamin untuk abah. Maklumlah pergi umrah ni memang kena ambil juga vitamin.


Salah satu cara kita untuk mengingkatkan sistem pertahanan badan, agar kita dapat menunaikan umrah dengan baik. Bukan itu je, badan pun sihat, tenaga pun kuat.
Lagi satu, dok negara orang ini cuaca lain. Kalau dok kampung cuaca ok, pencemaran pun tak dak, tapi pergi umrah cuaca yang panas dan terdedah dengan pelbagai jenis udara. Sudah tentu badan kita pun terkejut kan.
Jadi, salah satu cara nak bantu badan untuk cergas ketika umrah adalah dengan pengambilan vitamin umrah yang mana boleh membantu melengkapkan nutrisi dan pelindung kepada badan.
Antara vitamin shaklee yang terkandung dalam set umrah basic  shaklee adalah


Performance drinksminuman elektrolit yang memberi tenaga dan mengelakkan ehidrasi terumata semasa cuaca panasdi Tanah Suci.Boleh bancuh dengan air zam zam dalam botol dan minum sepanjang masaVitamin Cmenguatkan sistem imunisas…