Skip to main content

Posts

Showing posts from May 29, 2019

Repeat Order Untuk Pencuci Muka Dan Pelembap Youth Skincare Shaklee

Hai semua!
Beberapa hari ini Ms J excitd sangat, sebabnya misi untuk beli pencuci muka dan pelembap youth skincare shaklee tercapai.

Sebenarnya, sebelum ini pun Ms J dah guna pencuci muka dan pelembap youth skincare ini. Tapi bila dah nak habis, rasa sayang pula nak guna. 
Maka, hasil daripada menabung setiap bulan, maka hari ini mulalah beli lagi dua produk youth skincare ni.
Lagi satu sebabnya, dah nak dekat nak raya. Maka, nak juga cantik. Muka nak berseri dan gebu ala ala orang Korea gitu.haha



Nanti nak pergi beraya umah saudara mara, takdelah malu sangat dengan muka yang kusam je kan. 

Sebelum ini memang Ms J dah pakai skincare youth ini. Memang sangat puasa hati. Boleh tahan berbulan bulan lamanya. Jadi, memang jimat.

Lagi satu, kesan youth skincare ini memang nampak berseri. Muka tak kusam. Sebaliknya nampak natural dan bersih je.
Sebab itulah Ms J berani nak beli lagi, walaupun sebelum ini tak pernah beli skincare yang semahal ini. Sebabnya kesan yang sangat superb!
Sesuai de…