Skip to main content

Posts

Promosi Shaklee October : Promosi Youth Skincare Shaklee

 Selamat pagi semua!!! Bangun pagi dah jadi rutin kan, mesti gososk gigi dan basuh muka. Basuh muka dengan pencuci muka.Jadi, bersempena dengan bulan ni shaklee ada promosi untuk skincare youth shaklee, memang patut korang beli produk skincare shaklee ini bulan ni taw! Kenapa Ms J suruh korang beli bulan ini? Sebab bulan ini shaklee ada promosi skincare youth ini haa..Dengan belian pencuci muka dan toner dapat free pelembap. Promosi bulan ini, youth skincare shaklee Dapat FREE pelembap tu!!Kalau tak nak kena beli dengan harga rm100++..Tak ke jimat sangat tuh. Ms J sendiri pon dah grab satu set. Sebab jarang sangat sangat la shaklee nak ada offer macam ini.Setahun sekali pon belum tentu taw. Pencuci muka youth skincare shaklee Kalau korang yang masih belum cuba lagi skincare youth shaklee ini, haa masa inilah korang kena cuba. Sebab dengan harga satu set pencuci + toner + pelembab sangatla murah. Lepas ini dah takde dah offer ini, kalau nak beli pon rasa teragak agak jugak la kan. Tapi
Recent posts

Testimoni Penggunaan ESP Untuk Gastrik

 Harini Ms J nak berkongsi lagi mengenai ESP. Harini perkongsian Ms J lebih kepada testimoni ESP untuk masalah gastrik. Kisah ni berlaku pada downline Ms J sendiri.Alkisahnya beliau ni memang ada masalah gastrik.Kalau lambat makan je mesti gastrik tu akan datang. Jadi, bila bekerja tu, susah sikit la nak makan on time.Mesti ada yang terlambat. Maka, apalagi kena gastrik la. Sebab tak tahan dah dengan masalah gastrik ni, beliau nak cuba ambil ESP.Dan dengan asbab ESP lah beliau join jadi ahli shaklee.Bukan apa, jadi ahli shaklee ni nanti dapatlah harga ahli.Jimat dah kat situ. Bila dah seminggu, Ms J mesej balik beliau tanya khabar.Tanya juga macam mana ambil ESP, dah ok ke? Katanya ok sangat! Gastrik dah takde, malah rasa kenyang je memanjang. Bila dengar macam tu, Ms J lah orang yang paling happy. Happy sebab dapat selesaikan masalah yang beliau ada. Kedua, happy sebab dapat tengok beliau sihat dan dapat bekerja macam biasa. So, korang jangan main main ye dengan gastrik. Silap hari bu

Promosi Shaklee: ESP Sachet Buy 3 Free 1

 Kali ini Ms J ingin berkongsi mengenai produk terbaru daripada shaklee.Takdelah baru sangat.Produk ni dah lama, cuma di ubah cara packaging sahaja. Haa, nak tahu apakah dia? Inilah dia ESP dalam bentuk sachet.Buat yang belum tahu lagi, kalau dulunya ESp ni hanyalah dalam tong sahaja. Jadi, bila nak bancuh tu kenalah guna scoop untuk measure berapa scoop. ESP shaklee dalam bentuk sachet Tapi, sekarang shaklee dah perkenalkan dalam bentuk sachet pulak.! sachet untuk 1 hari. Senang dan mudah. Sehari bancuh je 1 sachet. Kalau nak travel ke mana mana pun senang. Tak perlu lagi lah nak bawa tong ESp yang besar dan berat tu. Senang kan? Dan yang paling best tu, bulan ni shaklee adakan promosi sempena memperknalkan ESP dalam sachet ini. Dengan harga 3 kotak, korang akan dapat 4 kotak.Dalam erti kata lain, beli 3 percuma 1.Woww menarikkan? Inilah masanya untuk korang rebut peluang dapatkan produk ESP ini. Buat yang belum tahu lagi nak dapatkan kat mana ESP ini?Haa, senang je hubungi Ms J denga

Cara Tingkatkan Dan Kekalkan Tenaga Ketika Bulan Puasa

 Hai semua. Since esok dah masuk April ,maksudnya bulan puasa dah kian dekat.Tinggal beberapa hari sahaja lagi. Dah bersedia ke kita untuk menyambut ramadhan tiba? Dan sungguh, puasa kali ini Ms J rasa tak sabar sangat.Mungkin rindu kot dengan bulan ramadhan nak balik kampung, buka puasa reramai ,nak pergi bazaar.hehe. Tapi sebelum tu, mestilah kena puasa kan. Hopefully tahun ni dapat puasa penuh la. Ok,sebut pasal persediaan puasa ni, Ms J nak berkongsi la beberapa tips macam mana kita nak tingkatkan dan  kekal bertenaga di bulan puasa.  Cara Tingkatkan Dan Kekalkan Tenaga Ketika Bulan Puasa Ambil minuman berprotein tinggi semasa berbuka dan semasa bersahur untuk mengekalkan rasa kenyang yang  lebih lama. Pilih protein berkualiti tinggi yang mudah diserap oleh tubuh Pilih minuman protein dari sumber tumbuhan yang rendah lemak dan tanpa kolestrol untuk membina badan sihat ketika puasa Pilih minuma protein yang tinggi kalsium dan rendah indeks glisemik, membantu anda mengekalkan tenaga

Promosi March Shaklee

 Kali ini ms J ingin berkongsi mengenai promosi shaklee untuk bulan March 2021.Maafla terlambat pula.Sejak sekarang ni teknologi dah makin canggih, macam macam aps dah muncul,maka blog pun dah lama tinggal. Promosi Shaklee March Ok hari ini Ms J nak berkongsi mengenai promosi shaklee untuk bulan ini.Of course, anda kena tahu, sebab belian pada produk yang ada promosi ini adalah lebih jimat. Siapa tak mahu promosi kan. Jadi, bulan ini shaklee anjurkan promosi untuk ESP.Dengan setiap pembelian 4 tong ESP dapat free shaker ini. Seriusly, shaker ini cantik giler. Susah taw nak dapat shaker ini.Hanya di shaklee sahaja. Siap dapat free pulak tu. Siapa tak nak kan? Mesti korang terfikir macam mana nak habiskan 4 tin ESP ini sensorang. Haaa, cadangan Ms J korang carilah kengkawan yang nak beli ESP ini sama sama korang. So, korang dapatlah free shaker ini. Promosi Shaklee March Ataupun korang juga boleh buat bisnes jugak.Dengan pembelian 4 tin ESP ini anda bukan je dapat free shaker, tapi dapat

Cara Nak Dapatkan Kulit Yang Lebih Muda

 Bila orang kata kita ni nampak muda atau awet muda,happy kan.Rasa seronok sangat. Walaupun umur dah berusia, tapi masih lagi nampak muda. Tapi kalau orang cakap kita ni nampak berusia daripada usia sebenar, mesti rasa sedih kan..haha.Jadi, pada hari ini Ms J nak berkongsi dengan korang macam mana cara nak dapatkan kulit yang lebih muda. Orang kata nak kulit nampak muda, makan produk itu, produk ini.Tapi last last kita pun pening tak tahu nak makan produk mana. Senang je, korang kena la ambil tahu serba sedikit, macam mana sesuatu produk tu boleh menjadikan kulit korang lebih muda. Jadi, pada harini ini, Ms J nak berkongsi salah satu bahan yang boleh membantu masalah penuaan kulit adalah polifenol. Korang pernah dengar tak polifenol ini? Kalau tak pernah, samalah macam Ms J ni.Kalau bukan join shaklee, memang tak tahu pun la polifenol ini apa. Polifenol ini boleh dikatakan 'power' la untuk kulit. Ianya bagus dalam menjadikan menghentikan penuaan dengan mengurangkan kedutan dan

Kebaikan Osteomatrik Shaklee

Kali ini Ms J ingin bercerita mengenai kebaikan osteomatrik shaklee. Pernah dengar tak osteomatrik shaklee ini apa? Okla Ms J revise sekali lagi.Osteomatrik ini adalah tablet kalsium. Bila cakap mengenai tablet kalsium, mesti kita teringat, oh kalsium ini bagus untuk masalah tulang. Sebenarnya osteomatrik ini mempunyai banyak kebaikan lain,bukan sahaja untuk masalah tulang sahaja taw.Haa, inilah yang Ms J ingin ceritakan pada hari ini. Dan daripada pengalaman Ms J sendiri, Ms J ambil osteomatrik ini untuk masalah sakit belakang.Iya mungkin faktor umur yang makin bertambah dan juga bebanan stress kerja juga boleh jadi penyebab sakit belakang ini.  Jadi, alang alang dah jadi pengguna vitamin shaklee, maka Ms J cubalah pula osteomatrik. Dan kalau nak tahu,kesannya memang betul. Betul betul menjadi.Sebabnya sakit belakang Ms J dah berkurangan.Dan start dari situ Ms J memang yakin, produk shaklee ini adalah produk yang the best!  Harapnya, dengan perkongsian mengenai kebaikan osteomatrik in