Skip to main content

Posts

Showing posts from September 15, 2018

Review Penggunaan Telefon Bimbit Vivo Y69

Sebenarnya dah lama Ms J nak buat review mengenai salah satu jenama telefon bimbit terkenal di Malaysia. Tapi, selalu tertangguh, maka malam ini di kesempatan ini Ms J nak buatlah review mengenai telefon bimbit vivo y69.


Sebenarnya Ms J ini bukan peminat setia telefon bimbit vivo ini. Dulu Ms J adalah salah seorang pengguna setia telefon bimbit samsung.
Lupa dah dulu Ms J guna model samsung yang mana satu. Tapi disebabkan telefon bimbit hilang tak tahu letak mana, keesokkan juga terus cari telefon bimbit baru.


Maka, pergilah kami sekeluarga meninjau di City Square di Sungai Petani. Pada mulanya nak cari model samsung juga. Tapi bila tengok harga semua adalah di luar daripada bajet Ms J.
Sepanjang Ms J guna samsung dulu, ok je. Tapi yang tak best tu selalu tak cukup space. Iyalah model samsung dulu space tak banyak. Jadi, buat orang berbisnes macam Ms J ini memang perlu space yang banyak untuk simpan segala data.
Maka, Ms J bagitahu kat encik suami kali ini nak cari telefon bimbit yan…