Skip to main content

Posts

Showing posts from September 28, 2018

Baju Kurung Cotton Murah Di Alor Setar

Hari ini Ms J nak share mengenai baju kurung cotton yang murah.Kalau anda adalah peminat setia baju kurung cotton ini memang kenalah dengan anda.




Baju kurng cotton murah yang Ms J maksudkan adalah di Dhiya Boutique yang terletak di Aman Central, Alor Setar.

Ms J memang suka datang sini. Suka jalan jalan dan shopping menghabiskan duit.haha. Last last terjumpa dengan Dhiya Boutique ini.
Dan kalau nak tahu, Dhiya Boutique ini bukan saja menjual baju kurung cotton, baju kebaya cotton pun ada taw. Yang paling cute tu adalah untuk anak anak pun ada juga baju kurung cotton atau dress berasaskan cotton.
Terlintas di hati, kalau ada anak perempuan mesti cantik ini pakai baju kurung cotton macam ini. Malang nya takde rexeki lagi dengan anak perempuan.huhu
Harga baju kat boutique ini murah murah je, macam baju kurung moden cotton harga RM 65, manakala untuk kebaya cotton RM 70.
Macam macam pilihan dan warna ada. Memang pening nak pilih baju kurung cotton ini. Sebabnya corak dan warna banyak san…

DTX Complex Sebagai Tonik Hati

Pernah dengar supplement untuk hati? Shaklee pun ada supplement untuk hati juga taw. Namanya dtx complex. Sebenarnya ramai yang tidak tahu bahawasanya hati kita mempunyai masalah. Selagi ianya tidak menghasilkan sebarang tanda dan sakit, maka kita pun tidak ambil peduli.
Salah satu tanda hati kita mempunyai masalah adalah apabila mata putih kita menjadi kuning. Awas dan berjaga jaga.
Dan dengan sebab itu juga kita digalakkan untuk mengambil supplement untuk hati, seperti dtx complex ini.

Dtx complex ini mengandungi satu campuran proprietari ekstrak daripada gabungan ekstrak biji benih pokok susu tisel, schizhandra, ekstrak dendalion, cendawan reishi, kunyit dan articok.
Dtx complex ini dianggap sebagai tonik hati yang mana berfungsi untuk: menghasilkan protein yang membantu dalam regenasi sel hatimengekalkan pengaliran hempedu yang normalmembantu mengeluarkan kompoun yang dinyahtoksin oleh hatimenggalakkan fungsi hati yang sihat Sebarang order atau belian dtx shaklee boleh terus hubun…