Skip to main content

Posts

Showing posts from July 7, 2019

Program Shaklee (FutureProof ) Ipoh

Semalam telah berlangsungnya salah satu event dalam shaklee yang dinamakan sebagai FutureProof Shaklee.
Program ni berlangsung di Ipoh.Kali ini Ms J dapat join,ingatkan dah tak dapat join.Ni gara gara tetiba driver yang kami nak tumpang tu tetiba tiba cancel,tak dapat datang.
Last minute,sehari sebelum event ni,upline mesej katanya ada orang boleh tumpangkan.Apalagi,rasa gembira yang tak terkata.
Program ni berlangsung sehari je.Jadi,kami pergi balik hari.Takdela nak bermalam di sana.Kami bertolak dari Sungai Petani pada pukul 6 pagi dan sampai di Ipoh hampir pukul 8 pagi.
Okla tu,sebab program bermua pukul 9.Sempat la breakfast dulu.Eh,breakfast kami tak beli pun.Semuanya di sediakan..Lepas breakfast baru event mula.Tupun dah dekat pukul 9 pagi.
Program kali ini banyak sesi.Sesi pertama bersama Nad Zaim.Best sangat ceritanya.Cerita beliau kenapa bershaklee walaupun sudah mempunyai jawatan tetap sebagai guru.
Sangat terinspirasi dengan kisah beliau! Sesi kedua pula bersama Wahedah,sa…