Skip to main content

Posts

Showing posts from June 1, 2019

Produk Pricelist Baru Shaklee

Bermula bulan ini shaklee ada lancarkan buku senarai harga yang baru.Cantik! Tak sama macam dulu lagi dah.
Senarai harga kali ini siap ada gambar lagi. Jadi, kalau kita tak kenal macam mana rupa vitamin tu, boleh la tengok harga dan gambar sekali.
Kalau yang dulu punya version, hanya ada harga sahaja. Sekarang dah berubah, kearah yang lebih cantik dan menarik!
Lagi satu warnanya yang hijau tu nampak tenang je. Senanglah nanti kalau nak cari senarai harga. Takde la serabut sangatkan.
Jadi, kalau ingin dapatkan buku senarai harga shaklee ini boleh lah dapatkan di laman web shaklee2u, dengan login pengguna.
Jika anda belum lagi jadi ahli, meh cepat cepat daftar ahli. Sebabnya bila dah jadi ahli, dah tentu dapat harga yang lebih murah!
Kalau tak tahu macam mana nak daftar ahli macam mana? Hubungi saja Ms J.Insyaallah Ms J boleh setelkan untuk anda
Ms J 016 444 2685