Skip to main content

Posts

Showing posts from January 8, 2019

Shampoo Untuk Rambut Gugur Yang Sangat Jimat!

Pernah kita berkira kira nak beli shampoo. Iyalah, kat pasaran di luar sana terdapat pelbagai jenis shampoo yang ada untuk masalah rambut gugur. Tapi last last kita pula yang pening nak pilih yang mana satu kan.


Okla, hari ini Ms J nak kongsi mengenai shampoo untuk rambut gugur. Since sebelum ini Ms J juga pernah guna pelbagai jenis shampoo untuk rambut gugur. Dari jenama A, jenama B , jenama  C hinggalah Z, tapi takde satu pun yang menambat hati Ms J.
Tapi sejak Ms J join shaklee, barulah Ms J tahu shaklee juga ada produk shampoo untuk masalah rambut gugur. Kalau tak join shaklee, memang sampai ke tualah Ms J tak tahu menahu mengenai shampoo shaklee ini.
Dalam produk shaklee, shampoo untuk rambur gugur ini korang boleh beli revitalizing shampoo. Nak lagi bagus ambik sekali satu set iaitu conditioner dan juga scalph treatment.


Apa yang best bila Ms J pakai shampoo ini, adalah bau yang original, ala ala natural gitu. Tak macam shampoo untuk rambur gugur yang lain yang ada pelbagai jen…