Skip to main content

Posts

Showing posts from April 28, 2016

My first time!

Assalamualaikum semua...

Haa korang mesti pernah buat sesuatu pada first time kn??x kira lah pegi melancong mana2 first ke, makan kt mna2 ke, first inteview ke..xkira lah apa-apa.

Kat sini Jam nak citer sket first time  buat blog and buat nuffnang nie. At first tu ape ke jadah ny lah dua benda nie..Stress jgk.Bila godek2 googlee baru taw.Oooooooo mcm tu, ooooooo da taw la sket2..hahaha.. (jangan gelakkan kita sbb kita taw kita buta it sket, ehh bukan sket tp banyak!!)

First buat blog ni sbb k.farhah. Tengok dia teringin nk jadi macam dia gk.Eh lupa lak nk gtw k.farhah ni Jam punya sifu la. Ada la azam tu nk jdi mcm dia tapi  xtaw la kot2 hangat tahi ayam ke..hopefully xla.huhu.

Balik rumah lepas keje tros cri laptop, even klu sebelom ni lempaq je laptop kt mna2. Ttba husband Jam pelik lak tengok. Then baru Jam gtw dia ' baba mama nk buat blog malam ni, tolong tgk adik ek'
Mujur laki ok, klu x nti sibuk nk tulis blog lagi nk tgok 'adik' lgi..rasa nya last2 xtw kemana.ha…