Skip to main content

Posts

Showing posts from March 7, 2018

Testimoni Set Sendi Shaklee

Assalamulaikum semua.
Semalam Ms J ada menulis tentang set sendi daripada shaklee kan, maka hari ini Ms J ingin berkongsi mengenai testimoni testimoni daripada mereka yang telah menggunakan set sendi shaklee ini dalam mengurangkan masalah sendi yang di hadapi.
Jika di lihat banyak lagi sebenarnya testimoni set sendi shaklee ini, namun di sini Ms J hanya sertakan beberapa sahaja ye.
Testimoni 1 :
Mak yang ada mengadu sakit sendi dan tulang punggung hinggakan sukar untuk tidur malam, terutama bila bangun dari duduk.
Tapi selepas empat hari konsistent mengambil adv joint health, osteomatrik dan omega guard daripada shaklee semua itu seudah berkurangan.
"Alhamdulillah la, mak rasa lega selepas makan vitamin shaklee tu, mak dah boleh tidur malam, dah takde rasa sakit punggung, bila bangun dari duduk pun dah tak sakit lagi, nak solat pun mudah.."kata mak
Testimoni 2 :
kesan daripada mengambil set sendi shaklee, ayah dah boleh bangun. Kalau tak sebelum ini ayah merangkak ke bilik …