Skip to main content

Posts

Showing posts from February 20, 2017

Anak Terharu Abah Hanya Minta Vivix Sebagai Duit Bulanan

Semalam sempat melawat kawan yang ada penyakit jantung. Rasa sedih dan sebak melihat keadaan beliau. Mana taknya umur masih lagi muda, tetapi di sahkan menghidap sakit jantung.
Betul la orang cakap, penyakit ini tidak mengenal usia. Kita yang masih muda ini kena sentiasa berjaga-jaga.

Malaysia ini sangat kaya dengan pelbagai jenis makanan. Kalau makan tu jangan lupa lakukan senaman ye.


Ini nak kongsi kisah Wan Fatihanum yang menghadiahkan ayahnya, seorang pesakit jantung dengan vivix.
Ikuti kisah beliau:
Abah ni suspect sakit jantung dan selalu sakit di bahagian dada, nak jalan pergi surau kat rumah pun sakit dada.
Abah juga ada darah tinggi, yang mana darah tinggi tak pernah turun selama ini walau makan ubat hospital.
Tapi sejak abah ambil sekarang sakit dada dah takde, nak pergi surau pun dah ok.
Biasa nak exercise dalam rumah 10 minit dah semput, dan ambil sebulan abah exercise 20 minit dah tak de masalah.
pergi check minggu lepas, darah tinggi abah pun dah turun. Sebelum ini tak …