Skip to main content

Posts

Showing posts from November 2, 2016

Task 4

Mesti ramai yang tertanya kenapa memilih shaklee sedangkan berlambak lagi biz kat luar sana??

Bagi saya shaklee ni biz yang bertahan lama, bukan biz yang bermusim..

Mesti la kita nak biz yang mcm tu kan, klu tak esok lusa datang dengan biz lain pulak😝

Ada kelas, ada coaching dan juga personal coaching..

Kalau ada talk apa2 pun boleh bawa anak, so takperlu risau nak letak mna anak nti..

Memang biz yang family friendly, xcaye?? Joinla 😍😍

Bila join shaklee ni saya rasa bnyk perbezaan dengan biz mlm kt luar sana.

Salah satunya dalam shaklee ni sape yang usaha dia dapat..so takde istilah goyang kaki taw😜

Dulu pernah gak join mlm ni, tapi terus cabut sebab dia berkonsepkan makan gaji buta.haha..ala yang kena cari2 orang tu..memang tak suka!

Buat biz ni bukan semata2 je taw, kitaorang mesti ada target..dan ofkos la target saya naik rank nti...

Rank master coordinator gaji 30k sebulan..wowww sapa xnak??😱😱

Dan yang paling saya nak sekali dalam shaklee ni adalah pergi bercuti tanpa keluar…