Skip to main content

Posts

Showing posts from November 12, 2018

Cara Jimat Beli Tiket Wayang

Assalamualaikum dan Selamat Pagi!
Masih tak habis lagi ke dengan sale semalam, 11/11.Ms J tak beli apa apa pun, tengok apps Lazada atau Shoppe pun tak. 
Memang tak mahu tengok, sebab nanti kalau tengok mesti ada je barang nak beli.Betul tak? Macam tulah bila perempuan ini.haha
Tapi hari ini Ms J bukan nak cerita pasal sale semalam, tapi Ms J nak cerita bagaimana nak beli tiket wayang dengan harga murah.
Harga yang murah taw. Bukan harga biasa yang kita dok pergi beli kat kaunter tu. Biasa tiket wayang kan dalm RM 12-RM 16. Tapi yang Ms J nak share hariini adalah beli tiket wayang dengan harga jimat sangat.
Tadaaaa... setiap tiket wayang dengan harga RM 8.99 sen sahaja. Tak kisah kita nak pergi tengok hari biasa atau weekend harga tetap sama sahaja.


Cuma, ianya hanya untuk wayang biasa sahaja. Tak boleh guna untuk couple seat, 4d atau lain lain lagi.


Berbaloi la kan?
Cumanya korang kena jadi pengguna Digi dulu lah. Baru boleh dapat tiket wayang dengan harga jimat ini. Kalau korang dah…