Skip to main content

Posts

Showing posts from June 25, 2020

Review Penggunaan Periuk Anti Lekat Shefu

Setelah sekian lama tak membeli periuk, akhirnya pada hari ini Ms J telah membuat belian periuk anti lekat jenama Shefu.



Bukan apa, periuk kat rumah yang anti lekat terjatuh, dah menyebabkan kemek dan pemegang tudung periuk juga telah patah.
So sad! Sebabnya itulah periuk kegemaran Ms J bila memasak. Nak beli yang sama macam periuk tu, tapi lupa dah jenama apa. Best sangat guna!
Jadi, cari punya cari, akhirnya Ms J terjumpa periuk jenama Shefu ni kat laman facebook. Terdetik kat dalam hati nak try sebab nampak colour periuk tu macam menarik kan.haha
Pada mulanya nak beli jenama Tefal, tapi bila cek balik, kebanyakkan jenama Tefal ini takde sekali penutup.
Jadi, kalau dah siap masak tu, leceh la tak penutup. Dan Ms J nekad beli jela Shefu ni sebabnya ianya di datangkan bersama penutup.
Ms J order kat laman web Shefu. Boleh rujuk sini>> shefu. Masa Ms J beli ni ada offer, jadi takde la rasa mahal sangat. Memang dalam bajet Ms J untuk beli periuk anti lekat bawah harga RM 100.
Dek…