Skip to main content

Posts

Showing posts from July 15, 2019

Seronok Ayah Dah Boleh Jalan, Tiada Lagi Masalah Sakit Lutut

Semalam Ms J bercerita mengenai sakit lutut. Kali ini pun Ms J ingin berkongsi lagi mengenai testimoni sakit lutut.
Sebenarnya seronok, bila dengar mereka dah sembuh dari sakit lutut. Tambah tambah lagi bila dah boleh buat kerja seperti biasa, dan tiada lagi masalah sakit lutut.
Takde lah nak bergantung hidup pada anak anak untuk melakukan rutin harian. Bukan itu je, malah bila sakit lutut ini nak buat ibadah pun susah kan?
Jadi, kali ini Ms J nak berkongsi mengenai kisah seoang ayah yang dah boleh berjalan seperti biasa setelah sekian lama menderita sakit lutut.
Mari kita baca kisah selanjutnya.
"Saya just nak share testimoni ayah mertua saya. Selama ini abah selalu mengadu sakit lutut, sakit sendi kaki. Dia memang dah selalu amalkan supplement yang dia beli sendiri dari farmasi.Dia cakap ada juga kesan, tapi sakit tu tetap ada.
Dua minggu lepas, saya bagi omega guard dan osteomatrik pada abah. Time tu stock AJHT saya dah habis, so saya bagi jelah omega dan osteomatrik dulu pada …