Skip to main content

Posts

Showing posts from September 23, 2018

Best Wishes For You 2018

Semalam Ms J berada di Aman Central. Suka datang sini sebab ada pelbagai aktiviti yang kita boleh join.
Ingat beberapa minggu yang lepas, ada permainan untuk anak anak, iaitu kidszoonia. Kalau bawa Hadif ini mesti tak mahu balik nanti. Mujur datang sorang.hehe
Aktiviti semalam adalah 'best wishes for you 2018'. Mula tu ingatkan ada pameran lukisan ke apa, rupanya tak.
Kat dinding dinding tu diframekan semua kata kata atau kisah yang memberi motivasi. Sempat jugalah Ms J baca kisah kisah mereka.
Semua kisah yang dipaparkan adalah kisah benar!Kita mungkin tak kenal orangnya, tapi bila baca kisah mereka, cukup memberi motivasi.

Tambah tambah kalau kita dirundum masalah, memang kena dengan situasi ni.Bukan itu sahaja, malah buat mereka yang tercari cari lagi motivasi dalam hidup ini, memang sesuai sangat hadiri event ini.
Ms J ini hanyalah kebetulan je jalan jalan kat Aman Central ini.Kalau tak, tak tahu juga.Event ini sebenarnya adalah charity event yang dianjurkan oleh Julies.