Skip to main content

Posts

Showing posts from August 1, 2018

Promosi Shaklee August 2018

Buat peminat tegar supplement shaklee, mesti korang tertanya tanyakan apa pula promosi istimewa untuk bulan August ini?
Haa, bulan August ini promosi shaklee agak istimewa taw iaitu vivix shaklee dan alfalfa.Ini dia!




Promosi August Shaklee
Vivix Buy 6 free 1 Woww, promosi vivix, siap dapat percuma lagi satu botol. Bulan ini sahaja taw ada promosi vivix dengan pembelian enam botol vivix anda layak untuk mendapat percuma lagi satu botol vivix.
Dalam erti kata lain, anda hanya bayar untuk enam botol vivix sahaja, tapi anda dapat 7 botol!  Jadi buat peminat atau pengguna vivix, apalagi jangan lepaskan peluang ini dengan membuat belian sekarang.

Vivix Buy 2 discount 5% Eh kalau rasa dengan 6 botol tu mahal sangat, jangan risau dengan pembelian dua botol juga ada promosi taw. 
Belian 2 botol vivix anda layak untuk mendapat diskaun sebanyak 5 %
Alfalfa Buy 3 less 5% Ya, bulan ini bukan sahaja ada promosi vivix, malah ada juga promosi alfalfa. Dengan pembelian 3 botol alfalfa anda layak untu…

Cara Buat Link Wassap Dengan Mudah

Assalamulaikum dan salam sejahtera!
Harini Ms J nak berkongsi secara santai saja, iaitu mengenai cara nak buat link wassap dengan mudah.
Sebenarnya link wassap ini penting juga untuk kita buat, terutamanya bagi mereka yang menceburkan diri dalam bisnes online ni.Ini kerana link wassap ini memudahkan pelanggan kita untuk terus hubungi kita tanpa menyimpan atau menulis nombor telefon kita.
Terus tekan link yang tertera, mesej akan terus masuk ke dalam nombor telefon kita.Senang bukan.
Haaa, buat mereka yang masih kabur kabur lagi macam mana rupanya link wassap ini, ni haa contohnya
www.wassap.my/60164442685 www.belishaklee.my/60164442685
Ini adalah antara dua contoh yang kita boleh buat.Sering kali kita tengok penjual akan meletakkan link wassap ini di facebook, instagram atau mana mana platform media sosial kan.



Macam mana nak buat link wassap ini?
Cara Buat Link Wassap
Senang je nak buat link wasap ni,pertama sekali korang kena 
1. Buka manage.wasap.my Semua ni boleh buat guna telefo…