Skip to main content

Posts

Showing posts from February 13, 2019

Puas Hati Dapat Makan Pizza Buatan Sendiri Di Slim Pizza

Dua hari lepas dapat juga lepas giam nak makan pizza. Mula tu ingatkan nak makan kat domino's pizza, tapi last last boleh terjebak dengan Slim Pizza yang terletak kat Sungai Petani.
Apa yang best pasal Slim Pizza ini adalah kita boleh makan banyak mana pizza dan kita buat sendiri pizza. Semua bahan memang dah tersedia. Kita hanya ambil dan bakar sahaja.
Since suami Ms J peminat setia cheese dan daging, memang penuh satu pizza kami buat topping dengan cheese.
Rasa sangat puas hati dapat makan pizza kat sini. Suasana pun menarik, takdela semak sangat. Lagi satu staff pun agak peramah, tu yang best tu.
Kat sini bukan kata ada pizza semata mata taw, ada lagi menu lain. Contohnya ayam goreng, nasi goreng, nugget, buah, spagetti, mushroom soup dan pelbagai jenis minuman.

Tapi kami pergi kali ini memang fokus nak makan pizza sahaja.Makan pizza satu biji pun dah rasa kenyang, memang menu lain tak sentuh pun.




Bila balik rasa rugi pulak. haha. Nampaknya lepas ni memang nak kena pergi lagi.…