Skip to main content

Posts

Showing posts from July 12, 2019

Belanja Buat Haji dan Beli Motosikal Baru Dengan Hanya Bonus Shaklee

Sempena harini bonus shaklee dah masuk,maka Ms J nak berkongsi la dengan korang mengenai bonus shaklee.
Dalam shaklee,kita bukan je dapat untung retail taw,tapi siap dapat bonus lagi kalau kita capai target point tertentu.Kita nak berapa bonus,kita yang tentukan.Lepas tu dah tentu la kena usaha seiring dengan target kita kan.
Jadi,harini Ms J nak kongsi mengenai bonus shaklee.Ramai pengedar shaklee yang terima bonus harini.Dan kalau nak tahu,biasanya bonus shaklee di bayar pada tengah bulan berikut.
Nak tahu,pengedar shaklee buat apa dengan bonus shaklee?Ok ni haa.Seorang leader dalam shaklee,dengan bonus yang diterima harini,bagi mak ayah buat belanja pergi haji.


Siap boleh bagi mak 2 ribu lagi tu.Allah,rasa besar tu 2 ribu.Gaji sebulan dah tu.Semua ni hanya dengan buat bisnes shaklee je taw.
Bukan ni je,ada lagi.Ni pula seorang leader shaklee juga.Bayar deposit cash untuk beli motosikal kat suami. Allah, terharu suaminya.Ni semua dengan buat bisnes shaklee.Siap boleh bagi hadiah be…