Skip to main content

Promosi March Shaklee


 Kali ini ms J ingin berkongsi mengenai promosi shaklee untuk bulan March 2021.Maafla terlambat pula.Sejak sekarang ni teknologi dah makin canggih, macam macam aps dah muncul,maka blog pun dah lama tinggal.

Promosi Shaklee March

Ok hari ini Ms J nak berkongsi mengenai promosi shaklee untuk bulan ini.Of course, anda kena tahu, sebab belian pada produk yang ada promosi ini adalah lebih jimat. Siapa tak mahu promosi kan.

Jadi, bulan ini shaklee anjurkan promosi untuk ESP.Dengan setiap pembelian 4 tong ESP dapat free shaker ini. Seriusly, shaker ini cantik giler. Susah taw nak dapat shaker ini.Hanya di shaklee sahaja.

Siap dapat free pulak tu. Siapa tak nak kan?

Mesti korang terfikir macam mana nak habiskan 4 tin ESP ini sensorang. Haaa, cadangan Ms J korang carilah kengkawan yang nak beli ESP ini sama sama korang. So, korang dapatlah free shaker ini.

Promosi Shaklee March

Ataupun korang juga boleh buat bisnes jugak.Dengan pembelian 4 tin ESP ini anda bukan je dapat free shaker, tapi dapat juga free keahlian.Dah jimat untuk daftar ahli,jimat la rm 35 taw.

So, bila korang dah beli 4 tin ESP ini, maka bolehlah korang start buat promot kat kengkawan.Tak kisah kat facebook ke, instagram ke atau face to face. Senang je kan.

So, korang apalagi? Jom kita grab sekarang promosi ini. Bulan depan dah takde dah taw.Kalau ada nak order atau nak buat bisnes shaklee, gitaw je Ms J.

Ms J akan guide anda. Jangan risau!

Ms J 016 444 2685

Comments

Popular posts from this blog

Petua Tradisional Mengurangkan Tibi

Bila kita mengalami batuk yang berterusan mesti suspek Tibi  kan? Pastu mula lah orang lain takut untuk mendekati orang tersebut, sebab takut-takut nanti terkena juga Lagi satu bila makan jeruk banyak sangat mesti kita batuk-batuk kan?Errr boleh jadi Tibi jugak ke?Tidak. Ianya bukanlah petanda Tibi. Jom Jam kongsikan info pasal Tibi ni. Tibi atau nama saintifiknya adalah tuberculosis merupakan penyakit yang disebabkan oleh kuman mycrobacterium tuberculosis, menyebabkan kerosakan terutamanya pada paru-paru. TB ini boleh menular di mana-mana bahagian, contohnya ke tulang, otak,dan organ lain. Jika di biarkan kuman ini boleh mengganggu sistem tubuh dan boleh menyebabkan kematian. Berbeza batuk di sebabkan oleh makan jeruk dan Tibi ni. Makan jeruk bukanlah petanda awal kene Tibi, sebaliknya ianya adalah rangsangan daripada badan kita. Manakala tanda-tanda Tibi adalah seperti berikut: Antara tanda-tanda terkena TB adalah : Batuk kronik Demam Berkeringat pada

Set Buang Angin Dalam Badan Shaklee

Masalah angin dalam badan? Ya, ramai diantara kita mengalami masalah angin dalam badan. Bukan kata orang tua je, malah kita yang muda pun ada masalah angin dalam badan ini. Salah makan sikit dah kena angin dalam badan. Malah, ada yang menderita masalah angin dalam badan ini sampaikan muntah-muntah, pening kepala dan sebagainya. Ishh, teruk juga kalau lihat kesan angin dalam badan ini. Dan dengan sebab itulah kita digalakkan untuk mencari rawatan alternatif untuk mengusir angin dalam badan. Salah satu cara yang kita boleh ambil untuk mengurangkan angin dalam badan adalah dengan mengambil supplement seperti set angin dalam badan shaklee. Set Buang Angin Dalam Badan Shaklee  Set buang angin dalam badan shaklee ini terdiri daripada : Pepperminth Ginger Plus Pepperminth ginger plus daripada shaklee ini terdiri daripada halia, pudina, jintan manis, dan annise Ianya sangat bagus dalam masalah membuang angin dalam badan, malah banyak lagi fungsi lai

Sapu Ubat Gigi untuk Hilangkan Jeragat

Siapa yang tak ada masalah jeragat kat sini? Saya rasa majoriti kaum wanita di luar sana mengalami masalah ini kan?Termasuklah Jam..hehe "Jeragat pada kulit wajah adalah masalah yang paling biasa dihadapi di Asia. Hampir 50% konsultansi kepada doktor kulit dan doktor estetik berkaitan masalah kulit berjeragat." Macam masalah Jam, jeragat ini menetap kat pipi. Bila pakai bedak tebal tang mana pun masih nampak jeragat tu. Kadang-kadang tu berangan juga nak ada kulit yang putih gebu macam Nora Danish kan. Tapi apakan daya... Jadi mulalah tanya mr google cara nak hilangkan jeragat ini. Macam-macam dah letak. Pernah tu letak ubat gigi kat pipi sebab ada baca ubat gigi ni boleh hilangkan jeragat. Jam cuba lah buat, tapi malangnya jeragat tak hilang-hilang juga. Mungkin sebab Jam letak ubat gigi untuk beberapa hari sahaja kot, tak konsistent.Alahai biasa lah semangat tahi ayam je Jam ni. Daripada pembacaan Jam, jeragat ini boleh dicegah dengan beberapa cara. Ini