Skip to main content

Belanja Buat Haji dan Beli Motosikal Baru Dengan Hanya Bonus Shaklee

Sempena harini bonus shaklee dah masuk,maka Ms J nak berkongsi la dengan korang mengenai bonus shaklee.

Dalam shaklee,kita bukan je dapat untung retail taw,tapi siap dapat bonus lagi kalau kita capai target point tertentu.Kita nak berapa bonus,kita yang tentukan.Lepas tu dah tentu la kena usaha seiring dengan target kita kan.

Jadi,harini Ms J nak kongsi mengenai bonus shaklee.Ramai pengedar shaklee yang terima bonus harini.Dan kalau nak tahu,biasanya bonus shaklee di bayar pada tengah bulan berikut.

Nak tahu,pengedar shaklee buat apa dengan bonus shaklee?Ok ni haa.Seorang leader dalam shaklee,dengan bonus yang diterima harini,bagi mak ayah buat belanja pergi haji.



Siap boleh bagi mak 2 ribu lagi tu.Allah,rasa besar tu 2 ribu.Gaji sebulan dah tu.Semua ni hanya dengan buat bisnes shaklee je taw.

Bukan ni je,ada lagi.Ni pula seorang leader shaklee juga.Bayar deposit cash untuk beli motosikal kat suami. Allah, terharu suaminya.Ni semua dengan buat bisnes shaklee.Siap boleh bagi hadiah besar macam ni untuk keluarga.Siapa tak gembirakan.


Jadi,korang tak perlu ragu ragu lagi nak daftar sebagai ahli shaklee.Jom bergiat aktif sekarang dan mulakan langkah anda sebagai pengedar shaklee yang aktif.Insyaallah,kemudian adalah hari anda pula untuk menikmati bonus shaklee yang super hebat!

Nak join shaklee?Meh roger Ms J 

MS J 016 444 2685 

Comments

Popular posts from this blog

Petua Tradisional Mengurangkan Tibi

Bila kita mengalami batuk yang berterusan mesti suspek Tibi  kan? Pastu mula lah orang lain takut untuk mendekati orang tersebut, sebab takut-takut nanti terkena juga Lagi satu bila makan jeruk banyak sangat mesti kita batuk-batuk kan?Errr boleh jadi Tibi jugak ke?Tidak. Ianya bukanlah petanda Tibi. Jom Jam kongsikan info pasal Tibi ni. Tibi atau nama saintifiknya adalah tuberculosis merupakan penyakit yang disebabkan oleh kuman mycrobacterium tuberculosis, menyebabkan kerosakan terutamanya pada paru-paru. TB ini boleh menular di mana-mana bahagian, contohnya ke tulang, otak,dan organ lain. Jika di biarkan kuman ini boleh mengganggu sistem tubuh dan boleh menyebabkan kematian. Berbeza batuk di sebabkan oleh makan jeruk dan Tibi ni. Makan jeruk bukanlah petanda awal kene Tibi, sebaliknya ianya adalah rangsangan daripada badan kita. Manakala tanda-tanda Tibi adalah seperti berikut: Antara tanda-tanda terkena TB adalah : Batuk kronik Demam Berkeringat pada

Set Buang Angin Dalam Badan Shaklee

Masalah angin dalam badan? Ya, ramai diantara kita mengalami masalah angin dalam badan. Bukan kata orang tua je, malah kita yang muda pun ada masalah angin dalam badan ini. Salah makan sikit dah kena angin dalam badan. Malah, ada yang menderita masalah angin dalam badan ini sampaikan muntah-muntah, pening kepala dan sebagainya. Ishh, teruk juga kalau lihat kesan angin dalam badan ini. Dan dengan sebab itulah kita digalakkan untuk mencari rawatan alternatif untuk mengusir angin dalam badan. Salah satu cara yang kita boleh ambil untuk mengurangkan angin dalam badan adalah dengan mengambil supplement seperti set angin dalam badan shaklee. Set Buang Angin Dalam Badan Shaklee  Set buang angin dalam badan shaklee ini terdiri daripada : Pepperminth Ginger Plus Pepperminth ginger plus daripada shaklee ini terdiri daripada halia, pudina, jintan manis, dan annise Ianya sangat bagus dalam masalah membuang angin dalam badan, malah banyak lagi fungsi lai

Sapu Ubat Gigi untuk Hilangkan Jeragat

Siapa yang tak ada masalah jeragat kat sini? Saya rasa majoriti kaum wanita di luar sana mengalami masalah ini kan?Termasuklah Jam..hehe "Jeragat pada kulit wajah adalah masalah yang paling biasa dihadapi di Asia. Hampir 50% konsultansi kepada doktor kulit dan doktor estetik berkaitan masalah kulit berjeragat." Macam masalah Jam, jeragat ini menetap kat pipi. Bila pakai bedak tebal tang mana pun masih nampak jeragat tu. Kadang-kadang tu berangan juga nak ada kulit yang putih gebu macam Nora Danish kan. Tapi apakan daya... Jadi mulalah tanya mr google cara nak hilangkan jeragat ini. Macam-macam dah letak. Pernah tu letak ubat gigi kat pipi sebab ada baca ubat gigi ni boleh hilangkan jeragat. Jam cuba lah buat, tapi malangnya jeragat tak hilang-hilang juga. Mungkin sebab Jam letak ubat gigi untuk beberapa hari sahaja kot, tak konsistent.Alahai biasa lah semangat tahi ayam je Jam ni. Daripada pembacaan Jam, jeragat ini boleh dicegah dengan beberapa cara. Ini