Skip to main content

Review Penggunaan Lip Scrub Homemade Naam

Assalamualaikum.

Sebenarnya lama dah dah berkongsi mengenai lip scrub homemade Naam ini.Tapi oleh kerana masa yang selalu sibuk, sering kali tertangguh entry lip scrub homemade ini.

Okla sebenarnya juga ini adalah kali pertama Ms J menggunakan lip scrub. Sebelum ini memang tidak pernah tahu pasal lip scrub.

Ms J ada masalah bibir yang agak berwarna gelap.Jadi, saja sembang bersama kawan, bagaimana nak dapatkan bibir yang pinkish gitu.huhu

Lip scrub homemade Naam

Lalu beliau mencadangkan Ms J untuk selalu menscrubkan bibir, agar sel sel mati akan dapat di buang dan sekali gus menjadikan bibir kita lebih segar dan berwarna kemerahan.

Dari situ Ms J mula mengoogle, mencari jenama lip scrub yang bagus untuk dikenakan.Last las Ms J berjumpa dengan lips scrub homemade Naam yang terdapat di Lazada.

Bila lihat semua review mereka yang pernah menggunakan lip scrub homemade Naam ini, rasa bertambah yakin lagi untuk terus membeli lip scrub homemade ini.

Kali ini Ms J memang nak pilih yang homemade, ialah kan lebih semulajadi dan tanpa bahan yang berbahaya. 

Buat mereka yang ingin mengetahu lebih lanjut mengenai lip scrub homemade Naam ini boleh terus layari laman Naam, www.naamskin.com atau di facebook Naam.skin.

Lip scrub homemade Naam

Lip scrub homemade Naam ini terdiri daripada pelbagai jenis.Tapi setelah di consultancy oleh staff Naam, mereka mencadangkan Ms J untuk mengambil yang strawbery.


Lip scrub homemade Naam : Strawbery

Lips scrub homemade Naam : Strawberry

Ms J ikut saja lah sebab memang tak tahu menatu bab lip scrub ini. Hampir empat hari jugalah barulah lip scrub ini sampai pada Ms J.

Agak lambat, sebab bertembung dengan public holiday. Iya orang yang nak pos tu pun mestilah nak bercuti gak kan.haha

Pertama kali buka lip scrub ini memang rasa best, sebab boleh bau wangi strawberi tu. Bila di scrub di bibir, rasa manis pula, baru tahu lip scrub homemade Naam ini di ekstrak daripada 

  • gula putih
  • olive oil
  • vitamin e
  • strawberi 


Lip scrub homemade Naam : Strawbery

Setelah dua hari pakai lip scrub homemade Naam, nampak beze antara dulu dan sekarang


Memang lip scrub homemade Naam sangat best! Lepas guna tu, memang terasa segar gitu.Lagi best bila kenakan lip balm Best, tak rugi beli.

Comments

Popular posts from this blog

Khasiat Buah Pear Yang Ramai Tak Tahu!

Nah buah pear! Sebenarnya Ms J ni jarang nak makan buah, apatah lagi buah buahan import seperti buah pear ni. Tapi disebabkan oleh nak diet dan sihat, maka terpaksalah ambil buah pear ni. Sebenarnya, tak tahu nak beli buah apa semalam. Pergi pasar malam ternampak buah pear yang besar besar dan cantik, maka terjebak juga untuk beli.hehe Buah pear ni Ms J panggil sebagai buah lai. Iyalah lain negeri lain juga panggilan untuk buah pear ni kan.Dalam bahasa sains nya buah pear ini dikenali sebagai pyruss spp. Sebenarnya buah pear ni ada dua jenis, ada yang kulit hijau dan kulit kuning air macam tu. Buah pear ini sering dicari oleh ramai orang kerana ianya banyak dijual di pasar basah, pasar malam, pasar tani, dan mana mana pasaraya. Lagi satu buah pear ni diminati oleh ramai orang kerana harganya yang murah dan berpatutan. Bukan sebab harganya yang murah je , tapi buah pear ini mempunyai khasiat yang tersendiri.  Antara khasiat buah pear ini adalah bertindak sebagai

Set Buang Angin Dalam Badan Shaklee

Masalah angin dalam badan? Ya, ramai diantara kita mengalami masalah angin dalam badan. Bukan kata orang tua je, malah kita yang muda pun ada masalah angin dalam badan ini. Salah makan sikit dah kena angin dalam badan. Malah, ada yang menderita masalah angin dalam badan ini sampaikan muntah-muntah, pening kepala dan sebagainya. Ishh, teruk juga kalau lihat kesan angin dalam badan ini. Dan dengan sebab itulah kita digalakkan untuk mencari rawatan alternatif untuk mengusir angin dalam badan. Salah satu cara yang kita boleh ambil untuk mengurangkan angin dalam badan adalah dengan mengambil supplement seperti set angin dalam badan shaklee. Set Buang Angin Dalam Badan Shaklee  Set buang angin dalam badan shaklee ini terdiri daripada : Pepperminth Ginger Plus Pepperminth ginger plus daripada shaklee ini terdiri daripada halia, pudina, jintan manis, dan annise Ianya sangat bagus dalam masalah membuang angin dalam badan, malah banyak lagi fungsi lai

Petua Tradisional Mengurangkan Tibi

Bila kita mengalami batuk yang berterusan mesti suspek Tibi  kan? Pastu mula lah orang lain takut untuk mendekati orang tersebut, sebab takut-takut nanti terkena juga Lagi satu bila makan jeruk banyak sangat mesti kita batuk-batuk kan?Errr boleh jadi Tibi jugak ke?Tidak. Ianya bukanlah petanda Tibi. Jom Jam kongsikan info pasal Tibi ni. Tibi atau nama saintifiknya adalah tuberculosis merupakan penyakit yang disebabkan oleh kuman mycrobacterium tuberculosis, menyebabkan kerosakan terutamanya pada paru-paru. TB ini boleh menular di mana-mana bahagian, contohnya ke tulang, otak,dan organ lain. Jika di biarkan kuman ini boleh mengganggu sistem tubuh dan boleh menyebabkan kematian. Berbeza batuk di sebabkan oleh makan jeruk dan Tibi ni. Makan jeruk bukanlah petanda awal kene Tibi, sebaliknya ianya adalah rangsangan daripada badan kita. Manakala tanda-tanda Tibi adalah seperti berikut: Antara tanda-tanda terkena TB adalah : Batuk kronik Demam Berkeringat pada