Ramai yang mencadangkan Ms J untuk buat bisnes itu, ini.Almaklumlah bisnes trend semasa, ramai yang cari kan.Maka sales pun berdesup desup.
Tetapi kenapa Ms J masih lagi bersama shaklee? Ramai yang bertanyakan ada apalah sangat dengan shaklee ini.
Tahu tak, sebab utama Ms J masih lagi bersama shaklee adalah sebab rasa sayang dan cinta akan bisness ini.Shaklee ini bukan bisness yang ikut trend semasa,bukan bisnes out of date, tapi produk yang sentiasa orang cari.
Maka, tidak timbul produk ini sudah lama, orang sudah tak mahu.Tidak sama sekali taw.Sepanjang Ms J bersama shaklee ini, ada je yang bertanya mengenai produk shaklee ini.
Ini maksudnya memang bisnes ini sentiasa ada permintaan.Tak perlu nak dipertikaikan lagi kan.
Lagi bertambah gembira apabila kita dpat menolong mereka yang memerlukan.Selepas menggunakan produk shaklee mereka memberikan feedback yang positif, Ms J sebagai penjual ini pula yang terlompat-lompat gembira untuk mereka.
Sudah tentu kita buat bisnes , yang pertama kita target adalah untung kan?Samala dengan Ms J. Tapi dalam shaklee bukan untung runcit semata-mata taw, tapi untung bonus pun ada taw.
Untung runcit itu adalah untung yang kita peroleh semasa menjual sesuatu produk kepada pelanggan, Manakala untung bonus pula adalah bonus daripada shaklee apabila kita mencapai target seperti yang shaklee tetapkan.
Wahh banyak tu, mungkin sebelum ini ada yang menjual barangang seperti baju, tudung dan sebagainya.mereka ini hanya memperoleh untung runcit sahaja kan?
Tapi dengan shaklee dapat kedua-duanya sekali, untung runcit dan bonus!
Kan best tu, maka tak hairanlah dengan bisnes shaklee pun ramai yang mampu menjana income yang lima enam angka..huhu
Comments
Post a Comment