Skip to main content

Kulit Makin Lembut, Tona Sekata Dan Jerawat Kecut Sejak Amalkan ESP

Inilah adalah kisah seorang customer yang pernah mencuba ESP untuk kulit licin dan hilangkan jerawat.



Bila tima promosi ESP, beliau gembira yang amat sangat. Mana tak nya masa promosi inilah dapat beli dengan harga yang murah. Maka, dapatlah berjimat sedikit.

ESP ini adalah kegemaran beliau. Sejak beliau amalkan ESP, banyak perubahan yang beliau rasa. Antaranya, kulit terasa lembab dan lembut. 

Dan yang paling best nya tu tona kulit dah jadi sekata, jerawat pun dah mula kecut. Kalau nak tahu, beliau ambil ESP ini secara konsisten taw. Bukan ambil on and off.

Selain minum ESP, beliau juga mencuba membuat masker dengan  ESP. Ya allah kesan nya yang tak terkata.

"Rasa best je bila cuci tu, rasa lembut macam kulit bayi pun ada. Korang memang patut cuba sendiri, rasa nyaman je".

Kalau tak ada masa untuk membuat masker, korang campurkan ESP dengan jus, susu atau minum dengan air kosong.

Macam customer ini beliau suka campurkan ESP dengan susu dutch lady yang strawberi. Rasa lemak berkrim gitu.Nak campur dengan aiskrim pun boleh.

Pernah hidangkan jus dengan ESP ini kat tetamu haritu, tahu mereka cakap apa? Macam aiskrim.hehe




Jadi kat sini Ms J boleh ringkaskan hasil beliau mengamalkan ESP kulit menjadi :

Lembut dan lembab
⇒Tona kulit sekata
⇒Jerawat semakin kecut

Jadi korang yang masih mencari-mencari supplement untuk masalah kulit seperti jerawat dan tona tidak sekata boleh la mencuba ESP ini ye.











Comments

Popular posts from this blog

Petua Tradisional Mengurangkan Tibi

Bila kita mengalami batuk yang berterusan mesti suspek Tibi  kan? Pastu mula lah orang lain takut untuk mendekati orang tersebut, sebab takut-takut nanti terkena juga Lagi satu bila makan jeruk banyak sangat mesti kita batuk-batuk kan?Errr boleh jadi Tibi jugak ke?Tidak. Ianya bukanlah petanda Tibi. Jom Jam kongsikan info pasal Tibi ni. Tibi atau nama saintifiknya adalah tuberculosis merupakan penyakit yang disebabkan oleh kuman mycrobacterium tuberculosis, menyebabkan kerosakan terutamanya pada paru-paru. TB ini boleh menular di mana-mana bahagian, contohnya ke tulang, otak,dan organ lain. Jika di biarkan kuman ini boleh mengganggu sistem tubuh dan boleh menyebabkan kematian. Berbeza batuk di sebabkan oleh makan jeruk dan Tibi ni. Makan jeruk bukanlah petanda awal kene Tibi, sebaliknya ianya adalah rangsangan daripada badan kita. Manakala tanda-tanda Tibi adalah seperti berikut: Antara tanda-tanda terkena TB adalah : Batuk kronik Demam Berkeringat pada

Set Buang Angin Dalam Badan Shaklee

Masalah angin dalam badan? Ya, ramai diantara kita mengalami masalah angin dalam badan. Bukan kata orang tua je, malah kita yang muda pun ada masalah angin dalam badan ini. Salah makan sikit dah kena angin dalam badan. Malah, ada yang menderita masalah angin dalam badan ini sampaikan muntah-muntah, pening kepala dan sebagainya. Ishh, teruk juga kalau lihat kesan angin dalam badan ini. Dan dengan sebab itulah kita digalakkan untuk mencari rawatan alternatif untuk mengusir angin dalam badan. Salah satu cara yang kita boleh ambil untuk mengurangkan angin dalam badan adalah dengan mengambil supplement seperti set angin dalam badan shaklee. Set Buang Angin Dalam Badan Shaklee  Set buang angin dalam badan shaklee ini terdiri daripada : Pepperminth Ginger Plus Pepperminth ginger plus daripada shaklee ini terdiri daripada halia, pudina, jintan manis, dan annise Ianya sangat bagus dalam masalah membuang angin dalam badan, malah banyak lagi fungsi lai

Sapu Ubat Gigi untuk Hilangkan Jeragat

Siapa yang tak ada masalah jeragat kat sini? Saya rasa majoriti kaum wanita di luar sana mengalami masalah ini kan?Termasuklah Jam..hehe "Jeragat pada kulit wajah adalah masalah yang paling biasa dihadapi di Asia. Hampir 50% konsultansi kepada doktor kulit dan doktor estetik berkaitan masalah kulit berjeragat." Macam masalah Jam, jeragat ini menetap kat pipi. Bila pakai bedak tebal tang mana pun masih nampak jeragat tu. Kadang-kadang tu berangan juga nak ada kulit yang putih gebu macam Nora Danish kan. Tapi apakan daya... Jadi mulalah tanya mr google cara nak hilangkan jeragat ini. Macam-macam dah letak. Pernah tu letak ubat gigi kat pipi sebab ada baca ubat gigi ni boleh hilangkan jeragat. Jam cuba lah buat, tapi malangnya jeragat tak hilang-hilang juga. Mungkin sebab Jam letak ubat gigi untuk beberapa hari sahaja kot, tak konsistent.Alahai biasa lah semangat tahi ayam je Jam ni. Daripada pembacaan Jam, jeragat ini boleh dicegah dengan beberapa cara. Ini