Skip to main content

Dapat Cash Bonus Dengan Pembelian Vivix Shaklee

Salam semua dan salam hujung minggu orang Kedah!

Hari ini dapat watsap dari pelanggan mengenai Vivix. Semua tercari-cari vivix shaklee sekarang.Almaklumlah supplement paling menyengat.hehe

Baca selanjutnya mengenai vivix shaklee dengan kanser di SINI

Ok hari ni Ms J cuma nak bagi tahu. Pembelian vivix sebotol berharga RM 475. Jika anda beli satu botol anda akan automatik terus jadi ahli.

Kelebihan jadi ahli ni adalah anda akan menikmati harga ahli yang mana jauh lebih murah daripada ahli pasaran. Maka, pada belian kedua vivix selepas itu hanyalah RM 403. Jauh lebih murah kan?

Namun, anda akan dapat lebih jimat jika anda membuat belian dua botol sekaligus. Dua botol vivix dengan harga rm 806. Bukan itu sahaja anda juga dapat terus jadi ahli dan siap dapat cash rebate lagi.

Haa cash rebate? Haa ini yang Ms J katakan tadi lebih jimat tu. Anda laburkan wang untuk dua botol vivix dan bulan hadapan anda akan dapat cash rebate berbentuk duit yang akan di kreditkan ke akaun anda.



Berapa Cash Rebate Yang Anda akan Dapat?

Ok pengiraannya lebih kurang macam ini. Ianya berdasarkan point yang terdapat pada setiap produk. Point ini kita panggil sebagai unit value (UV).

Untuk sebotol vivix unit value nya adalah 118. Untuk mendapat cash rebate anda perlu membuat belian sekurang-kurangnya adalah 150 UV.

Jadi belian dua botol vivix baru anda layak untuk mendapat cash rebate ini.

Dua botol vivix bersamaan 236 UV

Untuk pengiraan cash rebate :

236 UV x 3.1 (shaklee bayar untuk setiap point) x (5/100) = RM 36.58

Lebih kurang macam tu la pengiraannya. Jadi anda dah jimat dah kat situ kan?

Apa yang best nya lagi adalah bila promosi anda akan dapat harga yang jauh lebih murah daripada biasa. Memang jimat berganda-ganda!

Apa lagi korang jom dapatkan vivix sekarang. Mencari pengedar shaklee berdekatan anda, mungkin anda boleh rujuk SINI




Comments

Popular posts from this blog

Petua Tradisional Mengurangkan Tibi

Bila kita mengalami batuk yang berterusan mesti suspek Tibi  kan? Pastu mula lah orang lain takut untuk mendekati orang tersebut, sebab takut-takut nanti terkena juga Lagi satu bila makan jeruk banyak sangat mesti kita batuk-batuk kan?Errr boleh jadi Tibi jugak ke?Tidak. Ianya bukanlah petanda Tibi. Jom Jam kongsikan info pasal Tibi ni. Tibi atau nama saintifiknya adalah tuberculosis merupakan penyakit yang disebabkan oleh kuman mycrobacterium tuberculosis, menyebabkan kerosakan terutamanya pada paru-paru. TB ini boleh menular di mana-mana bahagian, contohnya ke tulang, otak,dan organ lain. Jika di biarkan kuman ini boleh mengganggu sistem tubuh dan boleh menyebabkan kematian. Berbeza batuk di sebabkan oleh makan jeruk dan Tibi ni. Makan jeruk bukanlah petanda awal kene Tibi, sebaliknya ianya adalah rangsangan daripada badan kita. Manakala tanda-tanda Tibi adalah seperti berikut: Antara tanda-tanda terkena TB adalah : Batuk kronik Demam Berkeringat pada

Set Buang Angin Dalam Badan Shaklee

Masalah angin dalam badan? Ya, ramai diantara kita mengalami masalah angin dalam badan. Bukan kata orang tua je, malah kita yang muda pun ada masalah angin dalam badan ini. Salah makan sikit dah kena angin dalam badan. Malah, ada yang menderita masalah angin dalam badan ini sampaikan muntah-muntah, pening kepala dan sebagainya. Ishh, teruk juga kalau lihat kesan angin dalam badan ini. Dan dengan sebab itulah kita digalakkan untuk mencari rawatan alternatif untuk mengusir angin dalam badan. Salah satu cara yang kita boleh ambil untuk mengurangkan angin dalam badan adalah dengan mengambil supplement seperti set angin dalam badan shaklee. Set Buang Angin Dalam Badan Shaklee  Set buang angin dalam badan shaklee ini terdiri daripada : Pepperminth Ginger Plus Pepperminth ginger plus daripada shaklee ini terdiri daripada halia, pudina, jintan manis, dan annise Ianya sangat bagus dalam masalah membuang angin dalam badan, malah banyak lagi fungsi lai

Sapu Ubat Gigi untuk Hilangkan Jeragat

Siapa yang tak ada masalah jeragat kat sini? Saya rasa majoriti kaum wanita di luar sana mengalami masalah ini kan?Termasuklah Jam..hehe "Jeragat pada kulit wajah adalah masalah yang paling biasa dihadapi di Asia. Hampir 50% konsultansi kepada doktor kulit dan doktor estetik berkaitan masalah kulit berjeragat." Macam masalah Jam, jeragat ini menetap kat pipi. Bila pakai bedak tebal tang mana pun masih nampak jeragat tu. Kadang-kadang tu berangan juga nak ada kulit yang putih gebu macam Nora Danish kan. Tapi apakan daya... Jadi mulalah tanya mr google cara nak hilangkan jeragat ini. Macam-macam dah letak. Pernah tu letak ubat gigi kat pipi sebab ada baca ubat gigi ni boleh hilangkan jeragat. Jam cuba lah buat, tapi malangnya jeragat tak hilang-hilang juga. Mungkin sebab Jam letak ubat gigi untuk beberapa hari sahaja kot, tak konsistent.Alahai biasa lah semangat tahi ayam je Jam ni. Daripada pembacaan Jam, jeragat ini boleh dicegah dengan beberapa cara. Ini