Skip to main content

Pengedar Shaklee Sungai Petani, COD dan Pos

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Ok hari ini Ms J nak bercerita aktiviti hujung minggu lepas. Baru nak update kat sini memandang sibuk dengan urusan kerja.hehe

Okla minggu lepas Ms J ada buat penghantaran shaklee Sungai Petani ke salah seorang pelanggan Ms J. Haa buat sesiapa yang tidak tahu tu, Ms J adalah pengedar shaklee di Sungai Petani.

Jadi buat semua warga Sungai Petani yang ingin dapatkan produk shaklee boleh dapatkan terus dari Ms J iaitu agen sah shaklee Sungai Petani ni.

Berita baik juga buat warga Sungai Petani.Ms J juga ada buat COD, cash on delivery ye, COD shaklee Sungai Petani. Buat mereka-mereka yang berada berdekatan contohnya

Bandar Puteri Jaya
Bandar Perdana
Bandar Astana
Taman Cendana
 Taman Sejati
Taman Cindai Jaya
Bandar Utama
Taman Sutera
Taman Kenari Merdu
Taman Kempas
Bandar Mutiara
Taman Ria Jaya
Taman Intan
Amanjaya

Bolehlah nanti hubungi Ms J selaku SID shaklee Sungai Petani yang berdaftar. Insyaallah selain daripada taman di atas Ms J akan cuba usahakan penghantaran produk shaklee di Sungai Petani untuk anda.



Ok berbalik pada cerita Ms J ni, hujung minggu hari tu Ms ada buat penghantaran di Taman Jubli Emas di Sungai Petani. Dan yang paling seronoknya bila dapat customer yang sporting..huhu

Itulah antara pengalaman Ms J sejak giat dalam penghantaran produk shaklee buat pelanggan yang mahukan barang sampai ke rumah. Sedikit pun Ms J tidak kesal, kerana dari situ juga Ms J belajar dan kenal dengan bandar Sungai Petani ini.

Selain daripada itu, ada juga pelanggan Ms J yang set appoinment untuk berjumpa di mana-mana, contohnya di Giant Sungai Petani untuk ambil barang.Yang ini lagi senang. Sebab iyalah kan semua orang kenal dengan giant ni.Sambil-sambil itu boleh cuci mata sekali kan.hehe

Kos Penghantaran?

Jangan risau ye penghantaran Ms J tidak ada charge tambahan. jadi apalagi jom watsap atau hubungi Ms J selaku stokis shaklee Sungai Petani.

Cara Nak Order Shaklee?

Senang sahaja hanya watsap atau boleh hubungi Ms J selaku pengedar kawasan Sungai Petani di talian:

Ms J 016 444 2685


Selepas COD, Ms J belanja anak dan suami makan di salah satu restoran di Sungai Petani. Hadiah buat mereka yang teman Ms J bekerja hari ini.Jom layan gambar-gambar mereka.









Pengedar Shaklee Sungai Petani / Kepala batas / Tasek Gelugor



Comments

Popular posts from this blog

Petua Tradisional Mengurangkan Tibi

Bila kita mengalami batuk yang berterusan mesti suspek Tibi  kan? Pastu mula lah orang lain takut untuk mendekati orang tersebut, sebab takut-takut nanti terkena juga Lagi satu bila makan jeruk banyak sangat mesti kita batuk-batuk kan?Errr boleh jadi Tibi jugak ke?Tidak. Ianya bukanlah petanda Tibi. Jom Jam kongsikan info pasal Tibi ni. Tibi atau nama saintifiknya adalah tuberculosis merupakan penyakit yang disebabkan oleh kuman mycrobacterium tuberculosis, menyebabkan kerosakan terutamanya pada paru-paru. TB ini boleh menular di mana-mana bahagian, contohnya ke tulang, otak,dan organ lain. Jika di biarkan kuman ini boleh mengganggu sistem tubuh dan boleh menyebabkan kematian. Berbeza batuk di sebabkan oleh makan jeruk dan Tibi ni. Makan jeruk bukanlah petanda awal kene Tibi, sebaliknya ianya adalah rangsangan daripada badan kita. Manakala tanda-tanda Tibi adalah seperti berikut: Antara tanda-tanda terkena TB adalah : Batuk kronik Demam Berkeringat pada

Set Buang Angin Dalam Badan Shaklee

Masalah angin dalam badan? Ya, ramai diantara kita mengalami masalah angin dalam badan. Bukan kata orang tua je, malah kita yang muda pun ada masalah angin dalam badan ini. Salah makan sikit dah kena angin dalam badan. Malah, ada yang menderita masalah angin dalam badan ini sampaikan muntah-muntah, pening kepala dan sebagainya. Ishh, teruk juga kalau lihat kesan angin dalam badan ini. Dan dengan sebab itulah kita digalakkan untuk mencari rawatan alternatif untuk mengusir angin dalam badan. Salah satu cara yang kita boleh ambil untuk mengurangkan angin dalam badan adalah dengan mengambil supplement seperti set angin dalam badan shaklee. Set Buang Angin Dalam Badan Shaklee  Set buang angin dalam badan shaklee ini terdiri daripada : Pepperminth Ginger Plus Pepperminth ginger plus daripada shaklee ini terdiri daripada halia, pudina, jintan manis, dan annise Ianya sangat bagus dalam masalah membuang angin dalam badan, malah banyak lagi fungsi lai

Sapu Ubat Gigi untuk Hilangkan Jeragat

Siapa yang tak ada masalah jeragat kat sini? Saya rasa majoriti kaum wanita di luar sana mengalami masalah ini kan?Termasuklah Jam..hehe "Jeragat pada kulit wajah adalah masalah yang paling biasa dihadapi di Asia. Hampir 50% konsultansi kepada doktor kulit dan doktor estetik berkaitan masalah kulit berjeragat." Macam masalah Jam, jeragat ini menetap kat pipi. Bila pakai bedak tebal tang mana pun masih nampak jeragat tu. Kadang-kadang tu berangan juga nak ada kulit yang putih gebu macam Nora Danish kan. Tapi apakan daya... Jadi mulalah tanya mr google cara nak hilangkan jeragat ini. Macam-macam dah letak. Pernah tu letak ubat gigi kat pipi sebab ada baca ubat gigi ni boleh hilangkan jeragat. Jam cuba lah buat, tapi malangnya jeragat tak hilang-hilang juga. Mungkin sebab Jam letak ubat gigi untuk beberapa hari sahaja kot, tak konsistent.Alahai biasa lah semangat tahi ayam je Jam ni. Daripada pembacaan Jam, jeragat ini boleh dicegah dengan beberapa cara. Ini