Skip to main content

Ini Sebab Kenapa Buat Shaklee ni Best Sangat!

Kalau kita tengok kan, mereka yang jual shaklee ni sangatlah teruja dan excited dengan produk dorang jual. Ada sesetengah pengedar shaklee tu sanggup buat apa sahaja untuk kembangkan bisness mereka, contohnya sanggup travel ke sana ke mari untuk buat coaching anak buah.

Kalau kita tengok sekalipun mereka ini sangat sangatlah komited dengan shaklee. Orang kata sangat setia dengan shaklee sampaikan sanggup buat saja.

Agaknya apa yang best sangat pasal bisnes shaklee ni? Mari kita tengok

KENAPA SHAKLEE BEST SANGAT?

1. UNTUNG RUNCIT

♧ member beli harga member
♧Jual harga runcit
♧ untung runcit sahaja dah dapat ribu riban!

2. BONUS
♧ bonus bulanan direct masuk akaun setiap 14hb.
♧ jumlah bonus bergantung pada jualan kumpulan dan jualan sendiri.

3. FREE VVIP TRIP melancong fully sponsored bagi yang capai target
♧ free ticket, free makan, free hotel, free transport
♧tinggal bawa baju, bawa badan, bawa senyuman utk bergambar. dan juga bawa kenangan untuk dibawa balik☺

4. Peluang untuk mendapat bonus kereta bonus ni bermula RM900 hingga berpuluh ribu depend sales group dan luaskan rangkaian anda.

5. Marketing guna Facebook, blog, Instagram, whatsapp, tidak perlu keluar rumah untuk promote barang. Kalau ada order dari customer, klik klik web shaklee then shaklee akan pos pada kastemer kita. wow begitu kacang!

6. Leader akan ajar buat marketing, kita hanya perlu buat. Jika anda fahami dan rajin ikut apa yang diajar, anda akan nampak penjualan yang memberangsangkan setiap hari.

7. Yuran keahlian hanya RM69untuk setahun, activate tahun hadapan hanya RM30, itupun boleh ditebus semula dengan belian barang. keluar RM30, dapat tebus balik RM30.

nak lagi best, kami under group #wahmillionaire  sedia bimbing mereka yang ingin maju ke hadapan, serius nak jana income mari wassap ke >>> MS J 


Comments

Popular posts from this blog

Khasiat Buah Pear Yang Ramai Tak Tahu!

Nah buah pear! Sebenarnya Ms J ni jarang nak makan buah, apatah lagi buah buahan import seperti buah pear ni. Tapi disebabkan oleh nak diet dan sihat, maka terpaksalah ambil buah pear ni. Sebenarnya, tak tahu nak beli buah apa semalam. Pergi pasar malam ternampak buah pear yang besar besar dan cantik, maka terjebak juga untuk beli.hehe Buah pear ni Ms J panggil sebagai buah lai. Iyalah lain negeri lain juga panggilan untuk buah pear ni kan.Dalam bahasa sains nya buah pear ini dikenali sebagai pyruss spp. Sebenarnya buah pear ni ada dua jenis, ada yang kulit hijau dan kulit kuning air macam tu. Buah pear ini sering dicari oleh ramai orang kerana ianya banyak dijual di pasar basah, pasar malam, pasar tani, dan mana mana pasaraya. Lagi satu buah pear ni diminati oleh ramai orang kerana harganya yang murah dan berpatutan. Bukan sebab harganya yang murah je , tapi buah pear ini mempunyai khasiat yang tersendiri.  Antara khasiat buah pear ini adalah bertindak sebagai

Set Buang Angin Dalam Badan Shaklee

Masalah angin dalam badan? Ya, ramai diantara kita mengalami masalah angin dalam badan. Bukan kata orang tua je, malah kita yang muda pun ada masalah angin dalam badan ini. Salah makan sikit dah kena angin dalam badan. Malah, ada yang menderita masalah angin dalam badan ini sampaikan muntah-muntah, pening kepala dan sebagainya. Ishh, teruk juga kalau lihat kesan angin dalam badan ini. Dan dengan sebab itulah kita digalakkan untuk mencari rawatan alternatif untuk mengusir angin dalam badan. Salah satu cara yang kita boleh ambil untuk mengurangkan angin dalam badan adalah dengan mengambil supplement seperti set angin dalam badan shaklee. Set Buang Angin Dalam Badan Shaklee  Set buang angin dalam badan shaklee ini terdiri daripada : Pepperminth Ginger Plus Pepperminth ginger plus daripada shaklee ini terdiri daripada halia, pudina, jintan manis, dan annise Ianya sangat bagus dalam masalah membuang angin dalam badan, malah banyak lagi fungsi lai

Petua Tradisional Mengurangkan Tibi

Bila kita mengalami batuk yang berterusan mesti suspek Tibi  kan? Pastu mula lah orang lain takut untuk mendekati orang tersebut, sebab takut-takut nanti terkena juga Lagi satu bila makan jeruk banyak sangat mesti kita batuk-batuk kan?Errr boleh jadi Tibi jugak ke?Tidak. Ianya bukanlah petanda Tibi. Jom Jam kongsikan info pasal Tibi ni. Tibi atau nama saintifiknya adalah tuberculosis merupakan penyakit yang disebabkan oleh kuman mycrobacterium tuberculosis, menyebabkan kerosakan terutamanya pada paru-paru. TB ini boleh menular di mana-mana bahagian, contohnya ke tulang, otak,dan organ lain. Jika di biarkan kuman ini boleh mengganggu sistem tubuh dan boleh menyebabkan kematian. Berbeza batuk di sebabkan oleh makan jeruk dan Tibi ni. Makan jeruk bukanlah petanda awal kene Tibi, sebaliknya ianya adalah rangsangan daripada badan kita. Manakala tanda-tanda Tibi adalah seperti berikut: Antara tanda-tanda terkena TB adalah : Batuk kronik Demam Berkeringat pada